Karabağlar'da işçi krizi ilçe yönetiminde

Karabağlar'da işçi krizi ilçe yönetiminde

Karabağlar Belediyesi parti dışından işçi alımı yapıldığı iddiası ortalığı karıştı.

Karabağlar Belediyesi'nde işçi alımları sebebiyle CHP ilçe örgütü ve belediyeye karşı  başlayan ve krize doğru yol alan tepkiler CHP İlçe Yönetimi’ne taşındı.

Karabağlar Belediyesi'nde, belediyenin parti dışından işçi alımı yaptığı iddiası ile özellikle sosyal medya üzerinde başlayan tepkiler parti yönetimine de sıçradı. Konu nedeniyle salı akşamı yapılan İlçe Yönetim Kurulu’nda sert tartışmalar yaşandı. Bazı ilçe yöneticileri personel alımı konusunda kendilerine haber verilmemesi konusunda tepki  gösterdi. Bunun üzerine İlçe Başkanı Ali ihsan Yıldız, bu tepkileri dindirmek için, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nn kişisel inisiyatifini kullandığını belirterek ortamı yumuşatmaya çalıştı. 

Başkanı Savununca Gerilim Arttı

İlçe Başkanı Ali ihsan Yıldız, bu tepkileri dindirmek için, Başkanımız kendi inisiyatifini kullanmıştır. Bu durum doğaldır” cevabı tartışmayı daha da alevlendirdi. Bu cevaba tepki gösteren bazı yöneticiler; kimse parti örgütünden büyük değildir.  Partili arkadaşlarımız bu durumu bize kadar taşıdılar. Parti örgütü dışından gelen ismin örgütü hiçe saymasını kabul edemeyiz” diye tepkilerini dile getirdi. 

Gergin havada devam eden yönetim kurulunda yaşanan krizin daha da büyümesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum