Karabağlar’da Yardım Seferberliği!

Karabağlar’da Yardım Seferberliği!

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, korona salgını nedeniyle kurallara uyup evlerinde kalan ve desteğe ihtiyaç duyan, bin 500 aileye yardım ulaştıracaklarını söyledi.

Türkiye’de korona salgını başladığı ilk günden itibaren alınan tedbirler ve konular yasaklar,  özellikle yaşlı ve ihtiyaç sahibi insanları ekonomik açıdan zor durumlara soktu. Sağlık açısından alınan ve uyulması bütün herkesin sağlığı için gerekli olan yasaklar nedeniyle, evinden çıkamayan ve temel ihtiyaçlarını göremeyen vatandaşlar için AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı, ilçede yardım seferberliği başlattı.

92325988_653618001871511_1515564620113248256_n.jpg

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, yönetimiyle birlikte, bir yandan ihtiyaç sahibi aileleri tespit etmeye, diğer tarafından da bu ailelere ihtiyaçları olan yardımları verebilecek hayırseverlere ulaşmaya çalıştılar. Başkan Doğruca’nın talimatıyla, ayrıca vatandaşın talep ve isteklerini bildirmeleri için bir de WhatsApp hattı kuruldu. 

Hayırseverlerin başlattıkları yardım seferberliğine çok duyarlı davranarak katkı koyduklarını belirten İlçe Başkanı İrfan Doğruca, “İlk etapta yaklaşık bin 500 aileye yardım da bulunacağız. Yardımı, yönetim kurulu üyelerimizle bizzat evlere teslim ederek gerçekleştireceğiz. Bu zor günde, Karabağlıların yanında olmak zorundayız. Karabağlıları düşünmek bizim işimiz. Hayırseverlerimize de duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyoruz”  dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum