Karabağlar’ın AK Kadınları Seçime Hazır!

Karabağlar’ın AK Kadınları Seçime Hazır!

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları, olağan kongresini gerçekleştirerek yönetimini yeniledi.

AK Parti İzmir İl Kadınlar Kolu Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ’ın katıldığı kongrede, merkez tarafından yetkilendirilen Serap Eyce ve yönetimi bütün delegelerin oyunu alarak başkan seçildi.


AK Parti’de bir yandan seçim çalışmaları, bir yandan aday adaylarını kabul çalışmaları, bir yandan adaylar üzerinden teşkilat temayüller sürerken, kongrelerde hız kesmeden devam ediyor. AK Parti İzmir İl Kadın Kolları büyük kongreye hızlı şekilde giderek, ilçelerdeki kadın kongrelerine günde iki, üç yerde kongreler yaparak tamamlaya çalışıyor.
AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları’nda dün kongresini tamamlayan ilçelerden oldu. AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ’ın katıldığı kongreye, genel merkez tarafından yetkilendirilen Serap Eyce tek başkan adayı olarak girdi. Seçim önceki konuşma yapan İl Kadın Kolları Başkanı Büyükdağ, kadınların AK Parti’nin en önemli unsurların olduğunu belirterek, 24 Haziran’a kadar kapı kapı dolaşıp, çalışmak için kadınlardan söz aldı.
AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı seçilen Serap Eyce ise, kısa konuşmasında, AK Parti gönüllüsü olmaktan, AK Parti’nin çalışan kadını olmaya karar verdiği süreci anlattı. Eyce’nin FETO terör örgütünün hain darbe girişim günü ailesiyle yaşadıklarını anlattığı anlar ise kongrede duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Kongre sonunda, Serap Eyce ve yönetimi delegelerin tamamını oyunu alıp, seçilerek görevlerine başladı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.