Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan'ı istifaya çağıran Meclis Üyesi Bilen, CHP'den istifa etti

Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan'ı istifaya çağıran Meclis Üyesi Bilen, CHP'den istifa etti

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'ı istifaya çağıran Karaburun ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Dr. Alpaslan Bilen, CHP'den istifa ettiğini duyurdu.

Daha önce Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'ı belediye meclisinde istifaya çağıran Karaburun ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dr. Alpaslan Bilen, CHP'den istifa ettiğini duyurdu.

1.jpg

Belediye Başkanı Girgin'i istifaya çağrıması sonrası CHP İl Yönetimi tarafından ihraç talebi ile disipline sevk edilen Bilen, partiden sonra istifasını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.

Bilen, istifa açıklamasını şu ifadelerle duyurdu; "Neden, dört seneden beri Karaburun (İzmir) belediyesinde işlenmekte olan uygunsuzluklara elimden geldiği kadar engel olmaya çalıştım. Atatürk ilkelerine, altıok umdelerine, Anayasanın değiştirilemez 2.ci maddesine, TC'nin yürürlükteki imar kanunlarına (ÖÇK) ters işler yapılmaktadır. Yapılması asıl olan görevler meclis kararları alınmasına rağmen asla yapılmamaktadır. Çaresiz kalınca bir Belediye Meclis Üyesi olarak yapılmayan yararlı işleri, yapılan anlaşılması zor harcamaları ve yanlış tasarrufları halkımla paylaştım. Belediye başkanı İlkay Girgin Erdoğan ve her nedense onun emir ve komutasından çıkamayan CHP'li meclis üyelerinin tamamı, hakkımda, bu açıklamamdan dolayı ortak bir yalan zabıtla beni partime şikayet ettiler. CHP İzmir İl Başkanının eline aksaklıkları içeren bir dosya verdim. Taktir ve teşekkür beklerken il yönetimi "partiden ihraç" edilmem isteği ile beni CHP İl Disiplin kuruluna verdi. Yazıklar olsun! Bir "Kuva-yi Milliye'ci asla boyun eğmez, diz çökmez" ! Belediye Meclis Üyeliği Görevime bağımsız olarak devam ediyorum.CHP'den istifa ediyorum, ettim!

Bilen'in Başkan Erdoğan'ı istifaya çağırdığı ilgili haber:

https://www.medyaege.com.tr/chpli-meclis-uyesi-bilen-ilkay-girgin-erdogan-derhal-istifa-etmelidir-220888h.htm

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.