Karataş, "İzmir’in kurtuluşunun 96. yıldönümü kutlu olsun"

Karataş, "İzmir’in kurtuluşunun 96. yıldönümü kutlu olsun"

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ın 9 Eylül İzmir’in düşman işgali’nde kurtuluşunun 96. Yıl dönümü münasebetiyle yayımladıkları kutlama mesajıdır.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ın  yayınladığı mesaj;

9 Eylül tarihi yalnızca İzmir’in düşman işgalinden kurtulduğu bir gün değil aynı zamanda tüm vatanın bağımsızlığa kavuştuğu gurur yüklü önemli bir gündür.

Türk’ün ateşle imtihanının son bulduğu, vatan topraklarının düşman işgalinden kurtulduğu kutlu gündür. 
Bu anlamda İzmir’deki bağımsızlık mücadelesi ile tarihin akışı değişmiş; Cumhuriyetimizin kuruluşunun başlangıç tarihi olmuştur. Bu vatan toprakları çok zor şartlar altında milletimizin kanıyla, canıyla, gözyaşıyla karış karış kazanıldı. O tarihten bugüne değişmeyen en önemli şey ise milletimizin ülkesine olan sevgisi, bağı ve birlik ruhudur. Bu özelliklere haiz büyük Türk milleti, topraklarımızdaki tüm belaları def edecek kudrete sahiptir. Türkiye Cumhuriyeti ebed müddet payidar kalacaktır.

Bu vesileyle İzmir’i işgalden kurtararak; Vatanımızın kurtuluşu için canını, kanını ortaya koyan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, işgalci Yunan askerlerine ilk kurşunu atarak Türk bağımsızlığının sembol ismi olan Hasan Tahsin’i, Yunan işgalinden kurtulduğumuz gün İzmir Hükümet Konağı’na Türk bayrağımızı çeken Yüzbaşı Şerafettin beyi, bütün şehitlerimizi, gazilerimizi ve bütün isimsiz kahramanlarımızı rahmet, minnet ve dualarla anıyor, İzmirli hemşehrilerimize en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İzmir’in kurtuluşunun 96. Yıl dönümü kutlu olsun.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.