Kareksan ile Kızılay’dan pide seferberliği

Kareksan ile Kızılay’dan pide seferberliği

Kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ve kampanyalarla dar gelirli vatandaşın dostu haline gelen Kareksan, Kızılay Karşıyaka Şubesi ile gerçekleştirdiği işbirliğiyle Ramazan ayı boyunca ücretsiz pide dağıtımı yapıyor.

Organizasyon hakkında bilgiler veren Kareksan Fabrika Müdürü Şule Tahmaz, her gün iftar saatinde 1500 ile 2000 adet pidenin halka dağıtıldığını bildirdi.

Sıcak sıcak ulaşıyor

Ramazan ayı boyunca standart 350 gr’lık pidelerin, her gün farklı bir semtte tüketiciye Kızılay Karşıyaka Şubesi vasıtasıyla ulaştırıldığını ifade eden Tahmaz, “Kızılay’ın sadece afet anında değil sosyal yardımlar konusunda da tecrübelerini biliyoruz. Bu yüzden dağıtım sırasında yaşanabilecek suistimalleri ortadan kaldırmak, adil olabilmek ve doğru kişilere ulaşabilmek için Kızılay ile işbirliği yapmak istedik. Ramazan ayı başından beri yürüttüğümüz çalışma halk tarafından çok beğenildi ve takdir gördü. Amacımız Ramazan ayının simgelerinden olan pideyi herkese ulaştırabilmekti. İftar saatine yakın üretilen pidelerimizi vatandaşlarımız sıcak sıcak alabiliyorlar” dedi.

Kareksan’ın geleneğinde yardımlaşma var

Çocuk esirgeme kurumlarına yardım, üniversite organizasyonlarına destek ve tüketiciye 300 gramlık ekmeği 250 gram fiyatına ulaştırmak gibi sosyal sorumluluk projelerinin Kareksan’ın geleneği haline geldiğini vurgulayan Tahmaz, “Gücümüz yettiği, koşullar uygun olduğu sürece ülkemizin en önemli tüketim maddesi olan ekmeği çok sayıda vatandaşımıza ulaştırmak bizim görevimiz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.