Karı kocaya aynı anda görev yok!

Karı kocaya aynı anda görev yok!

Eşi ana kademedeyse, kendisine de kadın kollarında görev vereceksek eşini istifa ettiriyoruz.”

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, yenilenme sürecinde gençlere ve kadınlara daha fazla yer verileceğini söyledi. Kongre sürecine ilişkin ciddi bir sistem kurduklarını belirten Çam “Bir referans sistemi olmaksızın ‘Bizimle birlikte çalışmak isteyen herkese kapımız açık' dedik. Bunun için bir online başvuru sistemi oluşturduk. Başvuruları il ve ilçelerimizden yapabilecekleri gibi, “akkadinbasvuru.com” adresinden de yapabilirler” dedi.
Lütfiye Selva Çam “Cumhurbaşkanı'mız Haticeler ve Ömerleri belirlerken ilin demografik yapısından tutun kanaat önderlerini de içine alacak şekilde çalışmalarımızı titizlikle yapmamızı istiyor. Örneğin, eşi ana kademedeyse, kendisine de kadın kollarında bir görev vereceksek eşini istifa ettiriyoruz. Bir aileden bir kişi görev almışsa zaten tüm aileyi kapsayacak şekilde görevi üstlenmiş oluyor. Belediye, il ve ilçe başkanlarının eşlerinin yönetim kadrosunda olmamaları gerektiği uyarısında bulunuyoruz” dedi.yenilenme sürecinde gençlere ve kadınlara daha fazla yer verileceğini söyledi. Kongre sürecine ilişkin ciddi bir sistem kurduklarını belirten Çam “Bir referans sistemi olmaksızın ‘Bizimle birlikte çalışmak isteyen herkese kapımız açık' dedik. Bunun için bir online başvuru sistemi oluşturduk. Başvuruları il ve ilçelerimizden yapabilecekleri gibi, “akkadinbasvuru.com” adresinden de yapabilirler” dedi.
Lütfiye Selva Çam “Cumhurbaşkanı'mız Haticeler ve Ömerleri belirlerken ilin demografik yapısından tutun kanaat önderlerini de içine alacak şekilde çalışmalarımızı titizlikle yapmamızı istiyor. Örneğin, eşi ana kademedeyse, kendisine de kadın kollarında bir görev vereceksek eşini istifa ettiriyoruz. Bir aileden bir kişi görev almışsa zaten tüm aileyi kapsayacak şekilde görevi üstlenmiş oluyor. Belediye, il ve ilçe başkanlarının eşlerinin yönetim kadrosunda olmamaları gerektiği uyarısında bulunuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.