KARİŞKAD KADINLARI ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

KARİŞKAD KADINLARI ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

Karşıyakalı İş Kadınları Derneği (KARİŞKAD), Karşıyakalı anneleri bir araya getirerek Anneler Gününü kutladı.

KARİŞKAD Başkanı Nil Güneri “Fark yaratan, ezber bozan projeler yapıyoruz, anneler günü kutlamasını bundan sonra geleneksel hale getireceğiz” dedi.Güneri, KARİŞKAD’ın amacının her alanda lider anneler yaratmak olduğunu belirterek şöyle konuştu. “Amacımız her alanda lider anneler yaratmak, iş dünyasında kadın varlığını güçlendirmektir. Üreten kadınlar ve anneleri iş dünyasına kazandıracağız. Fark yaratan, ezber bozan bir proje ile yol alırız dedik ve başladık. Projelere çok önem veriyoruz. Avrupa Birliği projeleri yapmakla kalmayıp, o projelerin kurslarını da verip kadınlarımıza, annelerimize proje hazırlamayı öğreteceğiz.”

Karşıyaka Müftüsü Cahit Erhun’da anneliğin kutsallığını anlattı, yaşayan ve vefat eden tüm anneler için dua okudu.

Karşıyaka Vilayetler Evinde bir araya gelen anneler birlikte yemek yedi. Alis Pastanesi tarafından sağlanan 150 kişilik pasta kesildi, birbirleri ile sohbet etti, canlı müzik eşliğinde bol bol oyunlar oynadılar.

Yemeğe katılanlara KARİŞKAD tarafından çeşitli hediyeler, Küçükavcı Kahve’nin sahibi Osman Avcı tarafından kahve dağıtıldı.Anneler günü kutlamasına, Karşıyaka Müftüsü Cahit Erhun, Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu ve eşi Yasemin Mertoğlu, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı, BESİAD Başkanı Ali Akdaş ve eşi, önceki KASİAD başkanı Osman Avcı, BESİAD’ın önceki başkanı Altuğ Algür ve eşi, Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal’ın Eşi Esma Aybal, Öz-Orman İş Sendikası Şube Başkanı Hamiyet Boyacı ve çok sayıda Karşıyakalı anne katıldı.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.