Karşıyaka Ankara İlkokulu'na vefa

Karşıyaka Ankara İlkokulu'na vefa

Uluslararası Rotary 2440 Bölge Federasyonu Bostanlı, Karşıyaka ve Mavişehir Rotary Kulüpleri Karşıyaka Ankara İlkokulu Özel Eğitim ve Sevgi Sınıfı’nın tefrişatını gerçekleştirdi.

Bostanlı, Karşıyaka ve Mavişehir Rotary Kulüpleri, kuruluşu Cumhuriyet öncesine dayanan Karşıyaka’nın önemli pilot okullarından biri olan Karşıyaka Ankara İlkokulu’nun Özel Eğitim ve Sevgi Sınıflarının tefrişatını gerçekleştirerek, sınıfları özel eğitim malzemeleri ile donattı. Projeyi gerçekleştiren kulüp başkanlarının ve pek çok üyesinin de mezun olduğu okul olan Karşıyaka Ankara İlkokulu’nun kendileri için çok özel bir anlam ifade ettiğini dile getiren Bostanlı Rotary Kulübü Üyesi Nehir Sipahi Kayadelen, “Kendi mezunu olduğum bu okulda başkanlığım döneminde böyle bir projeye ortak olmaktan büyük mutluluk duydum. Karşıyaka Ankara İlkokulu’nun Akıl Oyunları, Beceri ve Sanat Atölyesi ve Sevgi Sınıfı’nın donanım ve dekorasyonunu gerçekleştirdik. Hepimizin çok duygulandığı, hatıralarımızın canlandığı nostaljik anılarımızı tekrardan yaşadığımız bu süreçte emeği geçen tüm üyelerimize sonsuz teşekkürler” diye konuştu.

foto-1-005.jpg

İzmir Karşıyaka’nın en eski okullarından biri olarak pek çok insanın da bu okula ait anılarının olduğuna vurgu yapan Rotary 2440 Bölge Federasyonu Başkanı Ertan Soydan, “Tarihi dolayısıyla gelenekleri de olan bu okula destek veren dün kulüplerimizi yürekten kutluyorum.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.