Karşıyaka Belediyesi baykuşa sahip çıktı

Karşıyaka Belediyesi baykuşa sahip çıktı

aralı baykuş koruma altında.

Tam donanımlı veteriner ambulansı ve uzman ekipleriyle hayvanlara sağlık hizmeti sağlayan Karşıyaka Belediyesi, bu kez de kurtarılmayı bekleyen bir baykuşa sahip çıktı. Uçamayan yaralı baykuş, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince koruma altına alındı.

DOĞAYA SALINACAK

Vatandaşların ihbarı üzerine mahalleye giden ekipler, baykuşu Tay Park’taki polikliniğe götürdü. Veteriner hekimler tarafından muayene edilen baykuşa enfeksiyon tedavisi yapıldı. Ardından da Sasalı’daki Doğal Yaşam Parkı’na teslim edildi. Tedavisi burada devam edecek olan baykuş, sağlığına kavuştuktan sonra doğaya salınacak.

“ŞİFA TAŞIYORUZ”

Son iki yılda 30 binden fazla kedi ve köpeğe sağlık hizmeti veren; yaralı yaban hayvanlarına da şefkat elini uzatan Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, “İlçe sınırlarımız dahilinde, hayvanlara hem yerinde bakım ve tedavi yapıyor hem de polikliniğimizde tıbbi müdahalede bulunuyoruz. Tam donanımlı ambulansımızla can dostlarımıza şifa taşıyoruz. Vatandaşlarımız yaralı ya da hasta hayvanlar için 324 44 19 numaralı telefonu arayarak bize ihbarda bulunabilir” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.