Karşıyaka Demirköprü Spor yeni sezona hazır!

Karşıyaka Demirköprü Spor yeni sezona hazır!

U12 Ligi Hazırlık maçında Foça Belediye Spor'a konuk olan Karşıyaka Demirköprü Spor, ev sahibi takımı  farklı yendi

Foça Belediye Spor ile Karşıyaka Demirköprü Spor'un Foça'nın Nihat Hüsenay Sahası'nda gerçekleştirdiği  hazırlık maçında Karşıyaka'nın takımı liglere hazır olduğunu gösterdi. Foça Belediyesi Nihat Hüsenay Stadı'nda yapılan dostluk maçını ev sahibi takımın idarecisi Erol Çetin yönetti.  Karşıyaka Demir Sporlu Ege Çınar'ın 13. dakikada atmış olduğu  gol ile gol perdesi aralandı: 0 - 1. Maçın ilk yarısı Karşıyaka Demirköprü Spor  oyuncularından Ege Çınar, Ali Rıza ve Samet Demirci tarafından atılan  gollerle sonuçlanırken Ali Rıza'nın bir şutu da direkten döndü:  0 - 3.  Evsahibi takım 2. yarı daha dengeli bir maç sergilese de Demirköprü  Spor'dan Arda  ve Demir Oğuz'un golüne engel  olamadı: 0 - 5. 
Maçın son dakikalarında daha iyi oynayan ve fark yemelerine rağmen dostluk maçında  centilmen bir maç sergileyerek mücadele eden Foça Belediye Spor, son dakikada  Berkin'in attığı gol ile maçın sonucunu belirledi :  1-5.

MİNİKLERDE MAÇ YAPTI

U 12'lerin Sportif Direktörlüğünü İnan Sadak'ın yaptığı Karşıyaka Demirköprü Spor'da maçın ardından Sportif Direktörlüğünü Burçin Kurtuluş'un yaptığı 2010 - 2011 yılında doğan minikler de Foça Belediye Spor'un minikleri ile maç yaptı.

U12'lerin altyapısını oluşturan miniklerde ev sahibi takımın gollerini Mertay, Kuzey ve Mehmet atarken konuk takımın golleri ise Alp, Dağan ve Demir'den geldi: 3-3.
"BENİM GÖZÜMDE HEPSİ YILDIZ"

Karşıyaka Demirköprü Spor'un U12 takımının Sportif Direktörü  İnak Sadak yaptığı açıklamada 4 aydır takımı yoğun bir şekilde hazırladıklarını söyledi. Takımda öne çıkan bir yıldız olmadığını vurgulayan İnan, takımda antrenman yapan, forma giyen ve takım disiplinine uyan herkesin kendi gözünde yıldız olduğunu açıkladı.

TURNUVALARA HAZIRLANIYORLAR

Karşıyaka Demirköprü Spor Başkanı Ersoy Ergül, turnuvalara hazır olduklarını söyledi.  Ligler başlamadan Kemalpaşa ve Kocaeli'de turnuvaya katılacaklarını Foça'da ise kendilerinin turnuva düzenleyeceklerini kaydeden Ergül, sözlerini şöyle sürdürdü;

"Kemalpaşa'da 23-25 Ağustos'ta U12 CUP turnuvası  var. Buradaki turnuvada bizim grubumuzda Fenerbahçe, Altınordu, Salihli ve Marmaris yer alacak. Bu turnuvadan sonra da 30 Ağustos - 1 Eylül arasında Kocaeli'de düzenlenen turnuvaya katılacağız. Ligler açılmadan bir hafta önce de bizim Foça'da düzenleyeceğimiz bir turnuva olacak. Daha sonra ise ligler başlayacak. Öncelikli hedefimiz turnuvalarda başarılı olmak daha sonra ise 28 Eylül'de başlayacak olan U12 Ligi'nde üst sıralarda yer almak"

U 12 LİGİ 28-29 EYLÜL'DE BAŞLAYACAK

15 Grup olarak oynanacak olan U12 Ligi'nde Karşıyaka Demirköprü Spor, 4.  Grupta yer alacak. Demirköprü Spor'un rakipleri ise İzmir Deniz Futbol Kulübü, Yeşiltepe Spor, Fikri Altay Spor, Harmandalı Spor, Şemikler Spor, Karşıyaka Kültür Spor, Karşıyaka Belediye Spor, Tellibahçe Spor ve Zübeyde Hanım Mahallesi Elit Spor.

Karşıyaka Demirköprü Spor'un dostluk maçı oynadığı Foça Belediye Spor ise 2. Grupta mücadele edecek. Foça takımının grubunda ise şu takımlar yer alıyor. Aliağa Futbol A.Ş, Damlacık Spor, Bergama Gençlerbirliği, Aliağa Belediye Helvacı Spor, Dikili Belediye Spor, Çiğli Belediye Spor, Aliağa Genç Spor, Ağa Spor ve Yeni Foça Turkuaz Gençlik. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.