Karşıyaka Sanayici ve İş Adamları Derneği'nden kokteyl 

Karşıyaka Sanayici ve İş Adamları Derneği'nden kokteyl 

KASİAD ( Karşıyaka Sanayici ve İş Adamları Derneği ) kuruluşunun 27. Yılını düzenlenen bir kokteyl ile kutladı.

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, İlçe Müftüsü İsa Gürler, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı, KASİAD İlk Başkanı Yılmaz Temizocak ve Onursal Başkanı Osman Avcı, STK başkan ve temsilcileri, Kurum yöneticileri ile Karşıyakalı iş adamlarının katıldı.

dsc_1064_001.jpg

Kokteylde İlk Başkanı Yılmaz Temizocak ve Onursal Başkanı Osman Avcı’ya plaketlerini Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır verdi. Çalışır burada yaptığı konuşmada KASİAD’ın çalışmalarını takdirle izlediğini her türlü desteği verdiklerini belirterek “Karşıyaka’mız için, Karşıyakalı için yapılan ve yapılacak her çalışmanın takipçisi ve destekçisi olacağız” dedi.

dsc_1034_001.jpg

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay STK ların toplumsal yaşamdaki önemine değinerek, her zaman STK ların yanında olacaklarını söyledi. KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı ise yaptığı konuşmada 1992 yılında kurulan KASİAD  son dönemlerde KOSGEB ve İŞKUR ile işbirliği yaparak  gençlerin iş dünyasına katılımlarını, “Çalışan Karşıyaka” projesi ile mesleki alanlarda başarılı olmaları için çalıştıklarını belirterek şunları söyledi.  “ Birimiz Hepimiz, Hepimiz Karşıyaka İçin Birlik Olmak”  felsefesi ve hedefi ile yoluna devam eden KASİAD  herşeyi devletten bekleyen kolaycı zihniyeti terk edip, sivil toplum gücüyle katılımcılık, dayanışma ve üretkenlik kazandırmaya devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.