Karşıyaka’da korona virüs karşı denetimler sürüyor!

Karşıyaka’da korona virüs karşı denetimler sürüyor!

Karşıyaka’da korona virüs tedbirleri kapsamında halkın yoğun olarak bulunduğu mekanlar, pazar yerleri, AVM’ler, toplu taşım araçlarında denetimler devam ediyor

Yeni tip Korona virüs salgınına karşı alınan tedbirlerin yerine getirilip, getirilmediğini tespit etmek için, İçişleri Bakanlığı'nın genelgeleriyle gerçekleştirilen denetimler Karşıyaka’da aralıksız devam ediyor.  Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır başkanlığında kurulan ekipler aralıksız denetim yapıyor. Karşıyaka’da pazar yerleri, AVM’ler, toplu taşım araçlarında maske takılması ve sosyal mesafeye uymaları konusunda uyarılıyor, uyarılara uymayanlara cezai işlem yapılıyor.

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, İlçe Emniyet Müdürü Metin Yalçın, İlçe jandarma Komutanı Ahmet Karaman, İlçe Tarım Orman Müdürü Bülent Üngür ile birlikte Hilltown AVM, Bostanlı pazarı, dolmuşlar maske, sosyal mesafe ve hijyen konularında denetimde bulundular.

ada_0936.jpg

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır Karşıyaka’da denetimlerin aralıksız devam ettiğini belirterek şunları söyledi. “İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda kurduğumuz ekiplerimizle ilçemiz sınırları içerisinde bulunan tüm kamuya açık, kamunun yararlandığı mekanlar, avmler, toplu taşım araçları, Pazar yerleri denetleniyor. Maske, sosyal mesafe ve hijyene uymayan mekanlar ve vatandaşlar kibarca uyarıyoruz. Amaç burada yaptırım uygulamak değil ama çok gerekli olanlara da mevzuatın gerektiği yaptırımlarda usulünce gerçekleştiriyoruz. Hizmet alan vatandaşlarımız ve hizmet veren işletmelerimiz daya duyarlı, özdenetim ve otokontrol anlayışı çerçevesinde hareket etmek suretiyle koronavirüs e karşı etkin önlemler almayı amaçlıyoruz.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.