KARŞIYAKA’DA KURUMLAR ARASI DEV İŞBİRLİĞİ

KARŞIYAKA’DA KURUMLAR ARASI DEV İŞBİRLİĞİ

Karşıyaka’da bulunan kurumlar ile Sivil Toplum Kuruluşları arasında kurulan dev işbirliği ile özellikle dezavantajlı bireylere ve şehit ailelerine ulaşılacak

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır başkanlığında toplanan kurum ve STK yöneticileri, 2018 de uygulanan sosyal sorumluluk projelerini değerlendirdi, 2019 yılında yapılacak çalışmalar için bir komisyon oluşturuldu.

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır’ın eşi Güler Çalışır’ın aktif görev alacağı komisyon toplantısında dezavantajlı bireyler ve şehit aileleri için çeşitli projeler üretilecek.

Karşıyaka’da yapılacak bu tür projelerin planlanması ve süren projelerin birlikteliğini sağlamak amacıyla özellikle kadın yöneticiler ile yöneticilerin eşleri de görev alacak.

Halka yönelik program projelerinde Karşıyaka Halk Eğitim Müdürü Ebru Yücel koordinatör olarak görev alacak.

Kaymakamlıkta yapılan toplantıya; Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, eşi Güler Çalışır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Semra Demir,  Karşıyaka Halk Eğitim Müdürü Ebru Yücel, Zübeyde Hanım Huzur Evi Müdürü Sevda Özen, Çocuk Yuvası Müdürü Turgay Akdoğan, SYV Müdürü Muhittin Edirne,  Rehberlik Müdürü Mürvet Bakır, KASİAD Başkan Yrd. Bülent Kahraman ve ilgili kurumlarda görevliler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.