Karşıyaka'da Spor Açık Alanlara Taşındı

Karşıyaka'da Spor Açık Alanlara Taşındı

Başkan Akpınar: ''Güne sağlıklı başlamak isteyen tüm Karşıyakalıları sabah spor yapmaya bekliyoruz''

Her yaşta spor yapmaya teşvik etmek ve vatandaşları fiziksel aktivitelere yönlendirmek için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, baharın gelişiyle birlikte sabah sporunu açık alanlara taşıdı. Eğitmenler eşliğinde haftanın üç günü spor yapan Karşıyakalılar uygulamadan memnun kaldı.

BİR AYDA BİN KİŞİ KATILDI

Karşıyaka Belediyesi, sporu özendirmek ve Karşıyakalıların güne sağlıklı bir başlangıç yapabilmelerini sağlamak amacıyla 'Sabah Sporu' uygulaması başlattı. Bostanlı Pazaryeri’nin karşısındaki Demokrasi Meydanı ile Girne Nazım Hikmet Parkı’nda gerçekleştirilen uygulamaya bir ayda yaklaşık bin kişi katıldı.

58ab5cd4-f3bb-466e-82da-e93ed49fa3e8

AEROBİK, STEP, AÇMA-GERME

İki noktada da her hafta pazartesi, salı ve perşembe günleri yapılan sabah sporu, saat 08.30’da başlıyor. Eğitmenler eşliğinde açık havada açma - germe, aerobik ve step yapan Karşıyakalılar, güne zinde başlama imkanı buluyor. Her yaştan Karşıyakalı’nın büyük ilgi gösterdiği uygulama, yaz ayları sonuna kadar devam edecek.

 

“HERKESİ BEKLİYORUZ”

Türkiye’nin ilk ‘Aktif Şehir’ unvanını kazandırdıkları Karşıyaka’da, sportif faaliyetleri daha geniş kitlelerle buluşturmak için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Her yaşta sporcuyu ve her branşta sporu destekliyoruz. Güne sağlıklı başlamak isteyen tüm Karşıyakalıları sabah sporumuza bekliyoruz” dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.