Karşıyakalı Azra Türkiye ikincisi oldu!

Karşıyakalı Azra Türkiye ikincisi oldu!

Karşıyaka Belediyesporlu Okçu Azra Bodur, Samsun’da yapılan şampiyonada Türkiye ikincisi oldu.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Azra ile gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyorum. Karşıyakamızda şampiyon sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi. 
 
76 KULÜP, 439 SPORCU
 

Türkiye Okçuluk Federasyonu 2018 Salon Minikler Türkiye Şampiyonası, 76 kulüpten 439 sporcunun katılımıyla Samsun İlkadım Okçuluk Tesisleri’nde yapıldı. Şampiyonada Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü formasıyla mücadele eden Azra Bodur, kategorisinde (13-14 Yaş Klasik Yay Bayan) Türkiye ikincisi olarak önemli bir başarıya imza attı. Çalışmalarının karşılığını almaktan ve Karşıyaka'ya ikincilik madalyasını getirmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Azra, destekleri için Karşıyaka Belediyespor’a ve Başkan Akpınar’a da teşekkür etti. 
 
 “GURUR DUYUYORUZ”
 

 Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Karşıyaka Belediyesporlu okçularımız, son 4 yıldır başarıdan başarıya koşuyor ve hem ulusal hem de uluslararası çaptaki dereceleriyle göğsümüzü kabartıyor. Bir yandan da yeni yıldız sporcular yetişiyor. Bu gençlerimizden biri olan Azra Bodur, elde ettiği dereceyle bizlere büyük sevinç yaşattı ve gurur kaynağımız oldu.  Azra’yı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Karşıyakamızda sporu ve sporcuyu desteklemeye, şampiyonlar yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.