Karşıyakalı çocuklar dayanışma kültürünü bu pazarda yaşatacak

Karşıyakalı çocuklar dayanışma kültürünü bu pazarda yaşatacak

Karşıyaka Belediyesi, kısıtlı kaynakların verimli kullanımına katkı sağlamak ve dar gelirli ailelerin çocuklarının eğitimine destek olmak amacıyla çocuklar için 2. El Pazarı kuracak.

MEDYA EGE - Kent genelinde dayanışma ruhunu güçlendirmek, aile bütçesine ve yeniden kullanım kültürünün yaygınlaşmasına katkı sağlamak ve tüketim çılgınlığına karşı farkındalık yaratmak amacıyla Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen 2. el pazarı, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

file-1667207304317-78.png

Evlerde atıl durumda bulunan eşyaların yeniden kullanımını sağlayarak bu kültürün yaygınlaşmasına olanak tanıyan Karşıyaka 2.el pazarı, bu kez çocuklar için kurulacak. Kısıtlı kaynakların verimli kullanımına katkı sunacak olan etkinlik, aynı zamanda dar gelirli ailelerin çocuklarının eğitimine de destek sağlayacak.

7-14 yaş grubuna yönelik sınırlı kontenjanla kurulacak pazarda çocuklar, artık kullanmadıkları okul malzemeleri, kitaplar, oyuncaklar, spor malzemeleri ve daha bir çok eşyayı yeniden değerlendirme fırsatı bulacak.

1 Ekim pazar günü saat 16.00'da Bostanlı Zühtü Işıl Meydanı'nda yapılacak etkinliğe kayıt olmak ve detaylı bilgi almak için 0 232 362 57 77 numaralı hat üzerinden belediyeye başvurulabilecek.

Karşıyaka Belediyesi'nin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Sevgili çocuklar, artık kullanmadığınız okul malzemeleri, kitaplar, oyuncaklar, spor malzemeleri ve daha birçok eşyanızı yaşıtlarınızın kullanımına sunarak yeniden değerlendirmek ister misiniz? Karşıyaka Çocuklar için 2. El Pazarı'na katılarak yeniden kullanım kültürüne ilk adımlarınızı atabilir, kısıtlı kaynakların verimli kullanımına katkı sunabilirsiniz.

7-14 yaş grubuna yönelik sınırlı kontenjanla 1 Ekim 2023 Pazar günü saat 16.00'da Bostanlı Zühtü Işıl Meydanı'nda yapılacak etkinliğimize tüm çocukları bekliyoruz. Kayıt ve detaylı bilgi için 0(232) 362 57 77 numaralı hattımızı arayabilirsiniz."

f6d46xuwuaa5ddo.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.