Kartalspor Ligden Düşünce Futbolcular Tarsus'ta Bırakıldı

Kartalspor Ligden Düşünce Futbolcular Tarsus'ta Bırakıldı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kartalspor yönetimi, Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasını kaybedip lig düşünce görülmemiş bir cezaya imza atarak, futbolcuları Tarsus'ta bırakarak geri döndü.

Dün gerçekleştirilen Kartalspor ile Tarsus İdman Yurdu arasında oynana karşılaşma İstanbul takımı olan Kartalspor için büyük bir önem taşıyordu. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımı olan İstanbul takımı, karşılaşmayı kaybetmesi durumunda ligden düşecekti.

Tarsus İdman Yurdu ile Tarsus'taki Burhanettin Kocamaz Stadyumu'nda deplasman karşılaşmasına çıkan Kartalspor, karşılaşmayı kaybederek ligden düştü. Durum karşısında takımın yöneticileri daha önce görülmemiş bir cezaya imza atarak, futbolcuların ve teknik ekibi önce takım otobüsüne almadı hemen ardından uçak biletlerini iptal ettirerek Tarsus'ta bıraktı.

Kendi takımlarının ortada bıraktığı futbolcu ve teknik heyete Tarsus İdman Yurdu yönetimi sahip çıkarak, kendi tesislerine götürüp yemek yedirdi.

Küme düşmesi kesinleşince yöneticiler ortada bıraktı

Karşılaşma oynanırken İstanbul takımının küme düşeceği kesinleşince, yöneticiler karşılaşma tamamlanır tamamlanmaz futbolcu ve teknik heyeti arkalarında bırakarak otobüsle beraber stadyumdan ayrıldı.

Görülmemiş cezaya, rakip takım dayanışması

Yöneticilerin kendi takımlarını ortada bırakmasıyla beraber, rakip takım Kartalsporluları kendi tesislerine çağırdı. Kabul eden heyete kuru fasulye ve pilavla doyuran rakip takım, Tarsus Belediyesi'nden otobüs tahsis ettirerek futbolcuları Adana Havaalanı'na gönderdi. Takım heyeti burada yeni uçak bileti alarak İstanbul uçağını beklemeye başladı.

Havaalanı'nda taraftar tepkisi

Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasında takımlarını desteklemeye gelen Kartalsporlu taraftarlar burada küme düşen takım oyuncularını görünce tepki gösterdi. Olayın büyümesi üzerine havaalanına polis gönderilirken, taraflar güvenlik güçleri tarafından sakinleştirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.