Kaşkaloğlu'na anlamlı ödül!

Kaşkaloğlu'na anlamlı ödül!

Kaşkaloğlu Göz Hastanesi de ödül gururu yaşayan başarılı kurumlar arasında yerini aldı.

Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Verimlilik, Kalite ve Akreditasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen Sağlıkta Kalite Değerlendirmeleri sonucu 2017 - 2018 yılında İzmir’de kamu, özel, üniversite ve belediye hastaneleri arasında 95 ve üzeri puan alan hastanelere ödülleri törenle verildi.

2000 yılından beri hasta memnuniyeti ve teknoloji odaklı çalışmaları sürdürdüklerini belirten Kaşkaloğlu Göz Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Bilgehan Sezgin Asena, teşekkür ödülünü almaktan ötürü büyük gurur yaşadıklarını söyledi.

Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu ve eşi Op. Dr. Selma Kaşkaloğlu tarafından 2000 yılında kurulan Kaşkaloğlu Göz Hastanesi'nde yıllardır kalite çıtasını daha da yükseğe çıkarmak için çalıştıklarını kaydeden Asena, bu başarıda uzman hekim kadrosu ve personelin de önemli payı olduğunu dile getirdi. 

Ödülü İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Hüseyin Bozdemir'den alan Op. Dr. Bilgehan Sezgin Asena ve Kalite ve İdari işler Yöneticisi Derya Özkaner, emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.