Kayıp Edanur'dan sevindirici haber

Kayıp Edanur'dan sevindirici haber

Manisa'nın Akhisar ilçesinde yaklaşık 1 ay önce evinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan Edanur Yaka, Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğünün titiz çalışması sonucu Konya'da bulundu.

Akhisar'da yaşayan Edanur Yaka'dan (15) 1 Eylül tarihinde evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı. Baba Abdilmecit Yaka emniyete ihbarda bulundu. Edanur Yaka, ülke genelinde aranma kayıtlarına aldırılarak şahsın bulunmasına yönelik Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ve Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği tarafından çalışma başlatıldı. Yapılan aramalar sonucunda emniyet ekipleri, Edanur'un cep telefonunu Salihli ilçesinde satıldığını tespit etti. 

Emniyet ekiplerinin arama çalışmalarını genişletmesi sonrası Edanur Yaka'nın Konya'da olduğu belirlendi. Konya İl Emniyet Müdürlüğü ile Manisa İl Emniyet Müdürlüğünün ortaklaşa operasyon sonucu kayıp Edanur Yaka, arkadaşıyla kaldığı ikametten alındı. İddiaya göre Edanur'ın kaçırılmadığı, ailevi problemlerinden dolayı kaçtığı belirtildi. Gerekli işlemlerin ardından Edanur Yaka, Konya'da bir yurda teslim edildi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.