Kaymakam Çelik'ten Başkan Kayalar'a ziyaret

Kaymakam Çelik'ten Başkan Kayalar'a ziyaret

Menderes Kaymakamı Cevat Çelik, Başkan Mustafa Kayalar'a ziyarette bulundu.

Medya Ege- 20.08.2021 tarihli ve 31574 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı gereğince Menderes Kaymakamlığı'na atanan Cevat Çelik, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Kayalar ziyarete ilişkin paylaşımında, "Menderes Kaymakamımız Sayın Cevat Çelik’e ziyareti için teşekkür ederim. İlçemizin refahı için Sayın Kaymakamımızla uyum içerisinde çalışmalarımızı gerçekleştirecek, Menderes’imizin geleceğine yön verecek hizmetlerimize devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

e-t73m8x0ai0ff6.jpg

Cevat Çelik kimdir?

10.05.1981 tarihinde Trabzon’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Trabzon’da yüksek öğrenimini ise Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı.25.02.2005 tarihinde Antalya Kaymakam Adayı olarak başladığı meslek hayatında Burdur’un Kemer ve Çeltikçi İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevi yaptı.

Dil Eğitimi almak ve İngiliz İdare Yapısı üzerinde incelemelerde bulunmak amacıyla bir yıl süreyle İngiltere’de bulunan Sayın Kaymakamımız 08.04.2008 tarihinde Domaniç Kaymakamı olarak görevine başladı daha sonra sırasıyla Çıldır, Karaçoban, Kavaklıdere Pazar, Yenipazar ve Ayvacık Kaymakamı olarak görev yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.