Kaymakam Tanrıseven'den tarihçi-yazara ziyaret

Kaymakam Tanrıseven'den tarihçi-yazara ziyaret

Tanrıseven’in ziyareti Munis Armağan’a moral oldu.

Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, araştırmacı yazar Munis Armağan’a geçmiş olsun dileğinde bulunarak, Armağan ailesinin bayramını kutladı. Tanrıseven şöyle konuştu:

“Siz Tire’nin bir değerisiniz. Sizi tanımaktan ve sizle çalışmaktan mutluluk duydum. Munis Bey, Tire gibi derinliği olan bir şehirde bir derya gibi. Tire Kaymakamlığı olarak Munis Bey’in çalışmalarını destekledik. Kendisine imkanlar ölçüsünde yardımcı olup onu Tireli okurlarla buluştuk. Kendisinin bir rahatsızlık geçirdiğini öğrenince hem bir bayram ziyareti hem de geçmiş olsun ziyareti yapayım istedim. Kendisini gayet iyi gördüm. Daha bir çok çalışmaya imza atacak bende bu azmi kendisinde görüyorum bu vesile ile Tire’ye sağladığı katkılar adına kendisine teşekkür ediyorum.”

dsc_0341.jpg

MUNİS ARMAĞAN “ TEŞEKKÜR EDERİM”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tireli Araştırmacı Tarihçi yazar Munis Armağan, Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Kaymakan Bey’in ziyaretinden dolayı çok memnum oldum. Benim için moral oldu. Kısa süre önce bir rahatsızlık geçirdim Allah’a şükür yavaş yavaş toparlıyorum. Bu vesile ile hem bayramlaşmış olduk. Kendisine çok teşekkür ediyorum.”

“KAYMAKAM BEY FARKLI BİR İDARECİ”

Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in çalışmalarından bahseden Munis Armağan, “Kaymakam Tanrıseven’in farklı bir Kaymakam tipi sergilediğini söyleyerek şunları kaydetti. 

“Kaymakam Bey, Tire’de farklı bir Kaymakam profili çiziyor. Yıllardır Tire’de Makamında kilitlenmiş halkla buluşmayan sadece evrak imzalayan bir profil vardı. Ancak Kaymakam Bey onu şimdi kırdı. Halkla buluştu, halka indi, halka gitti. Tabi bu bakış açısı da Kaymakam Bey’in halk üzerindeki etkisini daha da arttırdı. Halk şimdi kaymakam deyince farklı bir algı ile bakıyor. Kaymakam bey Tire’de bize bütünleşmenin nasıl sağlanacağını, kitleleri nasıl harekete geçireceğini bize öğretti. Ben kendisine Tireliler olarak çok teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.