Kemal Kılıçdaroğlu: Bizim inancımızda ayrımcılık yoktur

Kemal Kılıçdaroğlu: Bizim inancımızda ayrımcılık yoktur

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bizim inancımızda da kitabımızda da ayrımcılık asla yoktur. 85 milyonun sorunlarını çözmek için siyaset yapıyoruz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükçekmece’de 1’inci etabı tamamlanan Sahil ve Çevre düzenlemesinin açılış törenine katıldı.

aw714698-01.jpg

“85 MİLYONUN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN SİYASET YAPIYORUZ”

CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Dünyanın en güzel kentinde yaşıyorsunuz. Dünya kadar sorunu var buranın, bu sorunların uzun bir süre çözülmediğini biliyorum. Belli bölgelerin yeşile hasret kaldığını, beton ormanlarına dönüştüğünü de gayet iyi biliyorum. Ama şundan emin olun Ekrem İmamoğlu gibi bir Belediye başkanınız var. Oda yeşile hasret, oda bu kentin rantını halka vermek istiyor, oda bütün belediye başkanlarıyla uyum içinde çalışmak istiyor. Bizim inancımızda da kitabımızda da ayrımcılık asla yoktur. Biz insanımızı seviyoruz hangi kimlikten olursa olsun, hangi inançtan olursa olsun, hangi yaşam tarzını benimserse benimsesin insana insan olarak bakıyoruz. 85 milyonun sorunlarını çözmek için siyaset yapıyoruz” dedi.

aw714698-03.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.