Kemalpaşa Belediyesi öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sunuyor

Kemalpaşa Belediyesi öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sunuyor

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, eğitim merkezleri ile eğitimde fırsat eşitliği sağladıklarına dikkat çekerek “Eğitim kompleksinde öğrenim gören yüzlerce öğrencimiz, sınavlarda göstermiş oldukları başarılar ile gururumuz oldu” dedi.

MEDYA EGE - Kemalpaşa Belediyesi Eğitim Merkezi, ilçede yaşayan öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sağlıyor.

LGS ve YKS ağırlıklı verilen eğitimler yıl boyu ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, sosyal medya hesabından eğitim merkezlerine ilişkin bir açıklama yaptı.

e2-6546-2414.jpg

Başkan Karakayalı, paylaşımında eğitimde fırsat eşitliği yarattıklarına dikkat çekerek merkezlerdeki öğrencilerin başarıları ile gurur duyduklarını ifade etti.

Başkan Karakayalı, paylaşımına “Yaklaşık 1.200 öğrenci kapasiteli, 18 derslik, etüt alanları, konferans salonu, kütüphane ve rehberlik servisinin yer aldığı eğitim merkezimizi (Dershane) hizmete sunduk. Eğitimde fırsat eşitliği sloganı ile çalışmalarını sürdüren komplekste öğrenim gören yüzlerce öğrencimiz, sınavlarda göstermiş oldukları başarılar ile gururumuz oldu” notunu düştü.

Merkez LGS ve YKS ağırlıklı yıl boyu ücretsiz eğitim sağlıyor. Eğitim merkezi, alanında uzman öğretmen kadrosu ile ölçme değerlendirme ve rehberlik servisi ile öğrencileri hedeflerine taşımayı amaçlarken, eğitimde fırsat eşitliği sunuyor. Kemalpaşa Belediyesi tarafından sağlanan yayın desteği ile de öğrenciler en yeni koşullarda destekleniyor.

Öte yandan eğitim programı içerisinde veli ve öğrenci odaklı seminerler, sosyal ve kültürel geziler, motivasyon programları yer alıyor.

gaz5zpxxiaarhd2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.