Kemalpaşa Belediyesi'nden 'Kırsal Kalkınma ve Kadın' temalı forum

Kemalpaşa Belediyesi'nden 'Kırsal Kalkınma ve Kadın' temalı forum

Kemalpaşa Belediyesi tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in katılımıyla 'Kırsal Kalkınma ve Kadın' temalı bir forum gerçekleştirecek.

MEDYA EGE - Kemalpaşa Belediyesi, 'Kırsal Kalkınma ve Kadın' temalı bir forum düzenleyecek.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in katılımı ile gerçekleşecek olan programın açılış konuşmasını, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yapacak.

Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin ve İzBB Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Can Yücel Tohum Merkezi Bornova Koordinatörü Dr. Pınar Eldem Çulhaoğlu'nun konuşmacı olarak yer alacağı forumda, İzBB Meslek Fabrikası Şube Müdürlüğü'nden Asiye Koraltan, dijital pazarlama sunumu gerçekleştirecek.

Forumun yanı sıra 'Sokak Şenliği' kapsamında Kemalpaşa Belediyesi iş birliğiyle Kadın Emeği Pazarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ilgili birimlerinin stantları ve etkinlikler, çocuk oyun alanları, atölyeler ve konserler de programda yer alacak.

Kemalpaşa Rekreasyon Alanı'nda gerçekleşecek olan program, 14 Eylül perşembe günü etkinliklerle başlayacak olup ardından forum düzenlenecek. Program sonunda ise vatandaşlar yapılacak olan konserle eğlenceye doyacak.

Kemalpaşa Belediyesi'nin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Kemalpaşa’da Kırsal Kalkınma ve Kadın temalı forum için buluşuyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'in katılımıyla Kırsal Kalkınma ve Kadın temalı forum 14 Eylül Perşembe günü Kemalpaşa Rekreasyon Alanı’nda gerçekleştirilecektir. Tüm halkımız davetlidir" ifadelerine yer verildi.

f5z1dxvw4aadxvp.jpg

f5z1dxrwgaaclpy.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.