Kemalpaşa Elazığ için tek yürek oldu!

Kemalpaşa Elazığ için tek yürek oldu!

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem felaketinin ardından bölgeye yardım için seferber olan Kemalpaşa Belediyesi'nin hazırladığı yardım tırı yola çıktı. 

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, “Deprem nedeniyle Elazığ ve çevre illerde büyük acılar yaşanıyor. Kemalpaşalılar, bu duruma büyük bir hassasiyet gösterdi. Verdikleri destekten dolayı Kemalpaşalı hemşehrilerimize yürekten tebrik ediyorum” dedi.

Kemalpaşa Belediyesi’nin Elazığ’da meydana gelen deprem sonrası başlattığı yardım kampanyası büyük destek aldı. 1 tır dolusu; battaniye, giysi, temizlik maddeleri, bebek bezi, ısıtıcılar, kuru gıda ve konserveler, bot ve ayakkabılar gibi onlarca farklı malzeme belirli bir düzen içinde kolilere yerleştirip vatandaşlara ulaştırılmak üzere deprem bölgesine gönderildi.

28a574ca-ae26-49ea-9faa-33ff02473442-(1).jpg

“CAN KAYIPLARIN YAŞANMAMASI İÇİN ÖNLEMLER ALINMALI”

Yaşanan can kayıpların önlenmesi için sağlıklı yapıların inşa edilmesi gerektiğini vurgulayan Karakayalı, “Geçtiğimiz günlerde Elazığ’da meydana gelen deprem sonrası çok büyük acılar yaşandı. Ülkemiz büyük bir kısmı ne yazık ki deprem fay hatları üzerinde yer alıyor. Elazığ’daki deprem Türkiye’nin herhangi bir yerinde de olabilirdi. Ülke olarak tek yürek olup, az da olsa depremzedelerimizin yaralarına merhem olmaya çalıştık. Bu acıları yeniden yaşamamak için deprem sonrası olduğu gibi deprem öncesi için seferber olmamız gerekiyor. Ülke genelinde daha sağlıklı ve dayanıklı yapıların inşa edilmesi için ciddi adımlar atılması gerekiyor” diye konuştu.  

37e5e9f5-e199-4e22-8896-602ac46e2b07.jpg

“BÜYÜK BİR HASASİYET GÖSTERDİLER”

Kemalpaşalı vatandaşların acı olay karşısında seferber olup, depremzedelere destek olduğunu kaydeden Karkayalı, “Deprem nedeniyle Elazığ ve çevre illerde büyük acılar yaşanıyor. Kemalpaşalılar, bu duruma büyük bir hassasiyet gösterdi. Yardım kampanyamızı başlatmamızın ardından büyük bir destek geldi. Kısa bir sürede önemli bir insani yardım malzemesi toplandı. Verdikleri destekten dolayı Kemalpaşalı hemşehrilerimize yürekten tebrik ediyorum. Gelen malzemelerin bir an önce deprem bölgesine ulaştırılması için büyük bir caba harcayan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.