Kemalpaşa'da bir hayal daha gerçek oldu

Kemalpaşa'da bir hayal daha gerçek oldu

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ilçede yapımı devam eden TOKİ Konutları için müracaatları almaya başlayacaklarını söyledi.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ilçede yapımı devam eden 2 bin 500 konutluk projenin ilk etabı olan 679 konut ve 22 iş yeri için 5 Mart salı gününden itibaren müracaat almaya başlayacaklarını açıkladı. Başkan Uğurlu, müracaatların 29 Mart 2019 tarihinde de sona ereceğini vurguladı.

Başkan Uğurlu, "679 Konut, 22 işyeri, 16 derslikli ilkokul, 16 derslikli ortaokul, cami ile altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Bizim ve Kemalpaşalı hemşerilerimizin hayallerinden biri olan TOKİ konutları için 5 Mart salı gününden itibaren belediyemizde oluşturduğumuz TOKİ Başvuru ofisinden hem vatandaşlarımız bilgilendirilecek hem de müracaatlar alınacak" diye konuştu.

TOKİ Projesinin toplamda 2 bin 500 konuttan oluştuğunu belirten Başkan Uğurlu, "Ancak, TOKİ projeyi etap etap, yaparak hayata geçirecek. Bu kapsamda projenin ilk etabı olan 679 Konut, altyapı ve çevre düzenleme işi en kısa sürede tamamlanıp hemşerilerimizin hizmetine sunulacak. Tabi bundan önce müracaatlar alınacak. Konutların satış fiyatları ve sözleşme imzalama işlemlerine ilişkin detaylar ileri bir tarihte belirlenecek ve ilan edilecek. Konut satın almak için başvuruda bulunanların Kemalpaşa İlçe sınırları içerisinde son 1 yıldır ikamet ediyor olması veya ilçemiz nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir. Kemalpaşa Belediyesi olarak açmış olduğumuz TOKİ Başvuru ofisinden vatandaşlarımız daha detaylı bilgi alabilirler" diye konuştu.

basin-bulteni-toki-.jpgbasin-bulteni-toki-(2).jpgbasin-bulteni-toki-(1).jpg

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.