Kemalpaşa’da camiler yeniden canlanıyor!

Kemalpaşa’da camiler yeniden canlanıyor!

Kemalpaşa Belediyesi, ilçede bulunan camilerde tamir, boya onarım ve çevre düzenlemesi yaparak yeni bir görünüm kazandırıyor. 

İlçede camilere büyük önem verdiklerini kaydeden Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, “İbadethaneler bir şehir için çok önemli. İbadethaneler birlik ve beraberliğin pekiştirildiği yerlerdir. Sosyal belediyecilik anlayışı gereği halkın her kesimine dokunarak hayat standartlarını yükseltmeye çalışıyoruz” dedi.

Kemalpaşa Belediyesi, halkın ihtiyaçlarını tespit etme, sorunları çözme yönünde hızlı adımlar atmaya devam ediyor. Kemalpaşa Belediyesi Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın talimatı doğrultusunda belediye ekipleri ilçedeki camilerde kapsamlı bir çalışma yapıyor. İlçe genelindeki camilerin ihtiyaçlarını tespit ederek eksiklerini tamamlayan Kemalpaşa Belediyesi ekipleri, vatandaşların memnuniyetini sağlıyor.

0-(5)-064.jpg

“CAMİLER BİR ŞEHİR İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR”

Kemalpaşa’da vatandaşların hayat şartlarını yükseltmek, daha sağlıklı ortamlarda zaman geçirmeleri için proje ürettiklerini kaydeden Başkan Karakayalı, “İbadethaneler bir şehir için çok önemlidir. İbadethaneler birlik ve beraberliğin pekiştirildiği yerlerdir. Bu anlayışla camilerimizi ve çevrelerini güzelleştiriyoruz. Birçok mahalle camimizde de çevre düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Bunların hepsi ilçemizde sosyal dönüşümü sağlıyor. Sosyal belediyecilik anlayışı gereği halkın her kesimine dokunarak hayat standartlarını yükseltmeye çalışıyoruz ” diye konuştu.

BAŞKAN KARAKAYALI ÇALIŞMALARI ANLATTI

Kemalpaşa Belediye Ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar hakkında da bilgi veren Karakayalı, “Şuan 6 camide çalışmalarımız devam ediyor. Kübra Hatun Camii bahçesinde sundurma yapılırken Profiller boyanıp sundurma üzeri kaplama montajı yapılıyor. Yukarı Yenmiş mahallesinde bulunan caminin tavanına alçıpan asma tavan kaplaması yapıldı. Cambel mahallesinde bulunan caminin dış cephe boyası yapıldı. Beşpınar mahallesinde caminin kanalizasyon hattı onarıldı. Soğuk Pınar mahallesinde bulunan Terzi Sadık Cami elektrik arızaları giderildi. Topraklama onarıldı. Ören Egemen mahallesinde bulunan caminin iç ve dış cephe boyası yapıldı. Yukarı Yenmiş mahallesinde bulunan caminin çatısı tamir edildi. Arkadaşlarımız gelen talepleri değerlendirip çalışmalarına devam edecek” dedi.

0-(4)-070.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.