Kemalpaşa'da kurslar dolu dizgin devam ediyor

Kemalpaşa'da kurslar dolu dizgin devam ediyor

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdüren Kemalpaşa Belediyesi, başta kadınlar ve çocuklar olmak üzere her yaş grubundan ve her kesimden vatandaşın birçok farklı branşta kendilerini geliştirmesine imkan sağlamaya devam ediyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdüren, özellikle çocuk ve kadınlara yönelik çalışmalara büyük önem veren Kemalpaşa Belediyesi, bu kapsamda vatandaşlara sağladığı kurs hizmetlerine devam ediyor.

2-3375-2616.png

Vatandaşların yoğun ilgiyle katılım sağladığı kurslar; belediyenin ek hizmet binaları, Kemalpaşa Kültür Merkezi, Meslek Fabrikası ve Kadın Danışma Merkezi başta olmak üzere Kemalpaşa’nın birçok farklı konumunda gerçekleştiriliyor.

4-4863-2616.png

KURSİYERLER SERTİFİKALARINI BAŞARIYLA ALDI

Kemalpaşa Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliği Kadın Danışma Merkezi’nde düzenlenen kurslar yoğun ilgi görürken bu kurslar içerisinde yer alan; ön muhasebe, insan kaynakları, bordro, özlük işleri ve pazarlama kurslarına katılım sağlayan kursiyerler de sertifikalarını aldı. Sertifikaları, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ve Kemalpaşa Halk Eğitim Müdürü Cengiz Aktı takdim etti.

1-4485-2616.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.