Kemalpaşa’daki yürek burkan görüntüler devam ediyor!

Kemalpaşa’daki yürek burkan görüntüler devam ediyor!

Kemalpaşa'da yürek burkan sokak hayvanlarının görüntüsü ihbar hattımıza gelmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ise konuya ilişkin hala kalıcı bir çözüm sunmadı!

MEDYA EGE - Geçtiğimiz hafta Medya Ege Whatsapp İhbar Hattına ulaşan Kemalpaşa veterinerliği yakınında açlık ve hastalıktan ölmek üzereyken hayvansever vatandaşlar tarafından kurtarılan 'Beyaz' isimli köpeğin görüntüleri gündeme damgasını vurmuştu.

Beyaz'ı Kemalpaşa cehenneminden Buca'ya getirerek tedavi altına aldıran hayvansever gazetemiz köşe yazarı Banu Pirinççioğlu, Beyaz'ın son durumu hakkında ise "Beyaz'ın keyfi artık daha yerinde. Kendini daha güvende hissediyor" ifadelerini kullanmıştı.

YÜREK BURKAN GÖRÜNTÜLER GELMEYE DEVAM EDİYOR!

e47e1523-b968-4e7a-a23d-bfad99587fb6.jpg

Bu sabah saatlerinde İhbar Hattımıza yine Kemalpaşa Armutlu Sanayi Sitesi önünde açlıktan ve sağlıksız koşullardan dolayı ölmek üzere olan köpek görüntüleri ulaştı.

78a016d5-28c2-4652-a08e-3b853a266f8b.jpg

Hem Kemalpaşa Belediyesi'ne hem de belediyeye bağlı Veterinerlik İşleri Müdürlüğü'ne seslenen vatandaşlar, bu ayıbın bir an önce düzeltilmesi için çağrıda bulundu!

ÖNE ÇIKAN AÇIKLAMALAR ŞU ŞEKİLDE:

"Bizler vicdan sahibi insanlarız. Yaşam hakkını savunuyoruz. İlçemizde, İzmirimizde böyle yürek burkan görüntülerle karşılaşmak bizleri üzüyor. Elimizden geleni yapmak istiyoruz fakat yetişmek mümkün değil. Tüm ilçede durum bu şekilde. Belediye neden bu hayvanlara yardımcı olmuyor?"

"Yerel yönetimlerin sokak hayvanlarını aşılama, kısırlaştırma ve doyurma gibi sorumluluklarını karşılamaları gerekiyor. Suçlanan hep hayvanlar oluyor. Neden kimse elini taşın altına koymuyor?"

899d81e4-71d8-480e-9e8e-55e46bcdcc86.jpg

"Sokak hayvanlarının yaşam hakkını ihlal etmeyin! Daha geçen ay vahşet dolu görüntülere şahit olduk Konya'da, başkan Karakayalı önlem almak için neyi bekliyor? Nasıl bir önlem alacaklar? Yazık değil mi bu hayvanlara?"

"Başkan ilçede her yere afiş asıp boy göstermekle olmuyor. Yazık değil bu hayvanlara, yazık değil mi bu canlılara? Yazık değil mi bu hayvanlara, yazık değil mi bu canlılara?"

ÖNCEKİ KEMALPAŞA HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ÖNCEKİ KEMALPAŞA HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.