Kemalpaşaspor  Evinde Gülmeyi Başardı

Kemalpaşaspor Evinde Gülmeyi Başardı

İzmir 1. Amatör Lig 6. Ligde mücadele eden Kemalpaşaspor evinde ağırladığı Kemalpaşa 1923 karşısında sahadan 2-0’lık galibiyetle kazandı

Karşılaşmaya iyi başlayan Kemalpaşaspor’un ilk golü 30. Dakikada Özgür’ün kafasından geldi. Sol kanattan ceza sahası içerisine yapılan ortayı iyi takip eden Özgür Kemalpaşaspor’u 1-0 öne geçirdi. 40. Dakika’da Kemalpaşaspor’un kazandığı frikikte topun başına geçen Fatih’in uzak köşeye yaptığı vuruş Kemalpaşaspor’u 2-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skor ile sona erdi. 


İkinci yarıya da iyi başlayan Kemalpaşaspor’da Can ceza alanına girerken yerde kaldı. Pozisyonu aldatmaya yönelik hareket olarak değerlendiren maçın hakemi 2. Sarı kart ile Can’ı oyundan attı. Can’ın oyundan atılmasının hemen ardından Kemalpaşaspor bir kırmızı kart daha gördü. Kemalpaşasporlu oyuncu Mert rakibine kasıtlı olarak tekme attığı gerekçesiyle maçın hakemi tarafından direk kırmızı kart ile cezalandırdı. 


Maçın geri kalan bölümünü 9 kişi tamamlayan Kemalpaşaspor rakibine gol pozisyonu vermedi. Karşılaşma Kemalpaşaspor’un 2-0’lık galibiyeti ile sona erdi. Sarı lacivertli ekip ligin 2. Haftası sonunda 6 puanla liderliğini sürdürdü. 
 

KEMALPAŞA KULÜPLERİNDEN SUNİ ÇİM TEPKİSİ
 

Kemalpaşa ilçe stadının suni çime dönüştürüleceği haberlerinin duyulmasından ardından Kemalpaşa’daki spor kulüpleri bu karara tepki gösterdi.  Kemalpaşa’da bu hafta oynanan müsabakalarda takımlar sahaya “Kemalpaşa stadımızın çim sahadan suni çime çevrilmesini istemiyoruz” pankartı ile çıktılar.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.