Kemalpaşaspor şampiyon oldu

Kemalpaşaspor şampiyon oldu

İzmir 2. Amatör Lig 4. Grupta, sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Kemalpaşaspor, ligin bitimine 3 hafta kala yenilgisiz olarak mutlu sona ulaştı.

 

Ligin 12. Haftasında Armutlu Stadında Damlacık Yaylaspor ile karşılaşan Kemalpaşaspor sahadan 7-2 galip ayrılarak sezon başında hedeflediği şampiyonluğa bitime 3 hafta kala ulaştı. Sarı Lacivertli ekip kazandığı bu şampiyonluk ile bir üst lig olan 1. Amatör Lige yükseldi.

Ligde oynadığı karşılaşmalarda oynadığı üstün futbolu Şampiyonluk ile taçlandıran Kemalpaşaspor camiasında bir üst lige yükselmenin sevinci yaşanıyor. Önümüzdeki sezon 1.amatör lig’de mücadele edecek olan Kemalpaşaspor kulüp yönetimi yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam edecek.

Elde edilen şampiyonlukta katkıda bulunan herkese teşekkür ettiğini belirten Kemalpaşaspor Kulüp Başkanı Ramazan Faal, Kemalpaşaspor’u hak ettiği liglere taşımak için çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini söyledi.  Kemalpaşaspor’un hedefinin önümüzdeki yılda 1. Amatör Lig’de şampiyon olarak Süper Amatör Lige yükselmek olduğunu ifade Kulüp Başkanı Ramazan Faal “ Kemalpaşaspor Kulübü yönetimi olarak ilçemizin bu güzide takımının başarısı için çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Öncelikli hedefimiz başarı basamaklarını birer birer çıkarak Kemalpaşaspor’u profesyonel liglere taşımak. Kemalpaşamız gerek ekonomisi, gerek konumu itibariyle bu başarıyı yakalayabilecek güçtedir. Yeter ki Kemalpaşalı bu takıma sahip çıksın, yanında olsun. Biz idareciler olarak bu sorumluluğu aldık ve Kemalpaşasporumuz için elimizde geleni yapmaya gayret ediyoruz. İnşallah daha iyi yerlerde olacağız. Çocuklarınız ve gençlerimiz için güzel işler başaracağız. Buna inanmış bir yönetici kadromuz var. Bu sezon başı Kemalpaşaspor’u yönetim olarak devraldığımızda olabileceğimiz en kötü yerdeydik. Öncelikle buradan çıkmamız gerekiyordu. Bunu başardık. Şimdi sıra, yeni sezonda yine şampiyon olarak süper amatör lige yükselmek.  Kemalpaşaspor’un başarılı olması ilçemiz için büyük önem arz ediyor. Takımımızın sahalarda elde edeceği başarılar, ilçemizde ki tüm kulüplerimiz için fayda sağlayacaktır “dedi.

Elde edilen şampiyonlukta emeği geçen tüm sporculara teşekkürlerini sunan Kulüp Başkanı Ramazan Faal “Bu başarıda sporcu kardeşlerimizin önemli çabaları var. Öncelikle canla başla mücadele eden futbolcularımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Yine bu başarının sağlanmasında önemli katkılar sunan Yönetim Kurulumuzdan Balcı Kuyumculuk sahibi As Başkanımız Kudret Balcı’ya, Yaşarkent İnşaat ve Hayvancılığın sahibi İkinci Başkanımız Ahmet Yaşar’a, Takımımızın Genel Kaptanı Efsane Golcümüz Şaban Demirdelen’e, Kemalpaşamızın güzide esnaflarından Alt Yapı Sorumlumuz Nur Pide’nin sahibi İshak Üstündağ’a, kulübümüzün Basın Danışmanı ve Gündem Haber Kemalpaşa Gazetesi Sahibi Yöneticimiz Filiz Eroğlu’ya, kulubümüzün sağlık sorumlusu İlçe Sağlık Müdürümüz Sayın Erol Pektaş’a, yöneticimiz Emre Koç’a, Kulübümüzün fahri başkanı Kosbi Müdürü Mükremin Zülkadiroğlu’na, Sayın Mehmet Ali Yücel’e, Erel Elektrik’in sahibi Erol Öztek’e, Yasemin Salamura sahibi Murat Gülle’ye, Sportif Direktörümüz Tamer Elik’e, Teknik Direktörümüz Mükremin Kars’a, sponsor olarak desteklerini sunan esnaflarımıza ve tabi ki sahalarda bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkürlerimi sunuyorum ”dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.