Kemalpaşaspor Süper Amatör’de

Kemalpaşaspor Süper Amatör’de

Süper Kemalpaşa

İzmir 1. Amatör lig 6. Grubu şampiyon olarak tamamlayan Kemalpaşaspor, Süper Amatör’e yükselme Play-off finalinde karşılaştığı İzmir Kültür Spor’u 2-0 mağlup ederek 4 yıl sonra tekrar Süper Amatör Lige yükseldi.

Bornova Yusuf Tırpancı sahasında oynan final karşılaşmasına yoğun ilgi gösteren Kemalpaşaspor taraftarları tribünleri doldurdu.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Kemalpaşaspor ilk gölü 12. Dakikada Ömer’in kafasından buldu. Soyunma odasına 1-0 önde giren sarı lacivertli ekip ikinci yarının başında golcüsü Doğukan Faal’in plasesi ile farkı ikiye çıkardı. Baştan sona Kemalpaşaspor’un üstün oyunu ile geçen mücadele sonunda Kemalpaşaspor Süper Amatör Lige yükselerek önemli bir başarı elde etti.

Maçtan sonra konuşan Kemalpaşa Spor Kulübü Başkanı Ramazan Faal elde ettikleri bu başarıyı tüm Kemalpaşa halkına armağan ettiklerini söyledi. Faal “Bu başarıyı elde etmemizde yanımızda olan tüm Kemalpaşalılara, yöneticilerimize, sporcularımıza ve teknik ekibimize teşekkürlerimi sunuyorum. Kemalpaşaspor’un başarısı bununla kalmayacak. Önümüzdeki sezonda hedefimiz BAL Ligine yükselmek. Başarı basamaklarını birer birer tırmanıyoruz. Kemalpaşaspor profesyonel liglerde oynamayı hak ediyor. Bizde bunun için elimizden geleni yapıyoruz” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.