Kemalpaşaspor yeni sezonu açtı

Kemalpaşaspor yeni sezonu açtı

Geçtiğimiz yıl 2. amatör ligde grubunda oynadığı tüm maçları kazanarak 1. Amatör lige yükselen Kemalpaşaspor yeni sezonu açtı.

 

Kemalpaşa ilçe stadında gerçekleştirilen açılış törenine kulüp yönetimi,  A takım ve altyapı sporcuları ve Kemalpaşasporlu taraftarlar katılırken açılış öncesi kurban kesildi.  

Yeni futbol sezonunun tüm kulüpler için hayırlı olmasını dileyen Kemalpaşa Spor kulübü Başkanı Ramazan Faal hedeflerinin süper amatör lig olduğunu söyledi. Geçen yıl göreve gelen yeni yönetim ile başlayan yükselişin bu yılda devam edeceğini belirten Ramazan Faal “ göreve geldiğimizde takımımız olabileceği en kötü yerdeydi. İlk senemizde takımımızı bir üst lige taşıdık. Bu sezonda da hedefimiz süper amatör lige yükselmek. Daha uzun vadede ilçemizin bu güzide takımını profesyonel liglere taşımayı hedefliyor ve bu amaç doğrultusunda yönetici arkadaşlarımız ile beraber yoğun bir mesai harcıyoruz. Kemalpaşaspor’un yeri asla amatör ligler değildir. Bu sezon için geçen yıl kadromuzda olan bazı oyuncularımız ile devam ederken, yeni transferler de gerçekleştirdik. Üst liglerde tecrübesi olan önemli oyuncuları kadromuza kattık. Sezonun başlamasına 2 ay gibi uzun bir süre varken antrenmanlara başlayarak işimizi sıkı tutmak istedik. İnanıyoruz ki Kemalpaşasporumuzu bu yılda bir üst lige taşıyacağız. Gerek maddi gerek manevi destekleri ile her zaman yanımızda olan kulüp yöneticilerimize ve destekçilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Sezon açılışı töreni sonrasında Kemalpaşaspor’un yeni kadrosu ilk antrenmanını Teknik Direktör Murat Alaçayır yönetiminde gerçekleştirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.