KEMALPAŞASPOR’DA HEDEF BELLİ

KEMALPAŞASPOR’DA HEDEF BELLİ

Geçtiğimiz sezon mücadele ettiği İzmir 1. Amatör Lig 5. Grupta şampiyon olup, oynadığı play-off maçları neticesinde Süper Amatör Lige yükselen Kemalpaşaspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Bir yılda iki lig birden yükselerek 2. Amatör ligden süper amatör lige yükselen Kemalpaşaspor’da bu yılda hedef aynı başarıyı sürdürerek Bölgesel Amatör Lige yükselmek. Bu amaç doğrultusunda çalışmalarını yürüten Kemalpaşaspor Teknik Direktör olarak Cihan Bulut ile anlaştı. Kemalpaşaspor transfer çalışmaları kapsamında geçtiğimiz yıl takımda görev yapan Tayfun Yavuz, Ömer Yeşilyurt, Vahdet Kılkışlılar, Doğukan Faal, Bora Göymen, Mert Yılmaz, Cafer Can Erol, Denizer Saraç ve Ömer Güçlü ile yeniden anlaşan sarı lacivertli ekip dış transferde ise Can Karabulut, Serkan Meral, Doğan Şahin, Hüseyin Cağırgan, Kazım Talha ve Cağan Kalafat’ı renklerine bağladı.


Kemalpaşaspor’un hedefinin her yıl bir üst lige çıkmak olduğunu belirten Kulüp Başkanı Ramazan Faal bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Süper Amatör ligin kalitesinin ve zorluk derecesinin daha yüksek olduğunu ve bu sebeple ligi iyi bilen, daha tecrübeli bir teknik kadro ile çalışmak istediklerini, bu sebeple Cihan Bulut ile yola devam etme kararı aldıklarını söyledi.  Cihan hoca ile beraber uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Ramazan Faal “2 sezon üst üste şampiyon olan bir takımımız var. Bu yıl hedefimiz Bal Ligi.

cihan-bulut-ramazan-faal-mukremin-kars.jpg

Cihan hocamız ve Futbol direktörümüz Mükremin Kars ile beraber bu hedefi gerçekleştirmek ve Kemalpaşamızı hak ettiği yere getirmek için planlı bir çalışma yürütüyoruz. 2 yıl içerisinde adeta küllerinden yeniden doğarak süper amatöre taşıdığımız Kemalpaşaspor, Kemalpaşa ilçesinde futbol anlamında yeni bir soluk ve rekabet getirdi. Ancak unutulmaması gerek bir şey var. Mazisi başarılarla dolu bu kulüp Kemalpaşa’da futbolun lokomotifidir. Kemalpaşaspor’un başarısız olması için çabalayanlar asla başarıya ulaşamayacaklardır. Çünkü bu kulüp bütün Kemalpaşa’nın takımı ve ortak değeridir.  Kapımız her daim herkese açıktır” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.