Kemalpaşaspor’da Play-off Heyecanı Yaşanıyor

Kemalpaşaspor’da Play-off Heyecanı Yaşanıyor

İzmir 1. Amatör Lig 6. Grupta haftalar öncesinden Play-off’lara katılmayı garantileyen Kemalpaşaspor’u 3 sezon önce veda ettiği Süper Amatör Lige yükselme heyecanı yaşanıyor

Süper amatörde oynadığı sezonlarda elde ettiği başarılı sonuçlar ile İzmir’in en başarılı kulüpleri arasında yer alan sarı lacivertli ekip, aynı başarıları tekrar ederek, eski günlerine dönmek için çalışmalarını hızla sürdürüyor. 


Haftalar öncesinden play-off oynamayı garantileyen Kemalpaşaspor, zorlu geçecek terfi maçlarına sıkı hazırlanıyor.  Ligde kalan 2 karşılaşmayı kayıpsız kapatmayı hedefleyen Kemalpaşaspor’da asıl hedef play-off maçlarında iyi bir performans sergileyerek bir üst lig olan süper amatör lige yükselmek.


Bu anlamda takım olarak kenetlendiklerini ifade eden Kemalpaşa Spor Kulübü Başkanı Ramazan Faal “sezon başında hedeflediğimiz noktadayız. Takımımız Murat Alaçayır hocamız ile birlikte iyi bir uyum yakaladı ve başarılı sonuçlar ortaya çıktı. Bu başarımızı terfi maçlarında da göstererek Süper Amatör’e yükselmek en büyük dileğimiz. Kemalpaşaspor’un yeri her zaman daha üst ligler olmuştur. Takımımızı ileçemize ve adına yakışır bir şekilde temsil ederek profesyonel liglere taşıyacağız. Kemalpaşalılardan bu yolda bizimle birlikte olarak destek vermelerini bekliyoruz” dedi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.