Kenan Doğulu Yenikapı'da kapalı gişe

Kenan Doğulu Yenikapı'da kapalı gişe

Kenan Doğulu, Kerkisolfej'in muhteşem organizasyonu ile İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi - Yenikapı'da bir kez daha dinleyicileriyle buluştu. 

Doğulu'nun prodüktörlüğünü yaptığı, geçtiğimiz günlerde yayınlanan ''Petek Pansiyon'' albümündeki şarkıları ilk kez seslendiren Cem Pilevneli, sanatçıdan önce sahne aldı. 

Biletleri saatler önce tükenen performansının açılışını ''Kız Sana Hayran'' şarkısı ile yapan Kenan Doğulu, yaklaşık iki buçuk saatlik performansı boyunca sahnede adım atmadık yer bırakmazken ünlü sanatçıya tüm konser boyunca sevenleri, korna ve sellektörleriyle eşlik ettiler. Bir önceki konserde olduğu gibi etkinlik alanına ilk gelen hayranı ile sahnede selfie yapmayı da ihmal etmeyen Doğulu'nun bu konserdeki misafiri ise tanıdık bir yüz oldu. Selena dizisinde de rol alan Dilara Kurtulmuş ve arkadaşlarını sahnesinde ağırlayan Kenan doğulu daha sonra konserine kaldığı yerden devam etti.

Fan kulüp üyelerinin açtığı ''Aynı Gökyüzü Aynı Denize Bakıyoruz... Zor Zamanlardan Birlikte Geçiyoruz'' pankartı ile sahnede duygusal anlar yaşadığı da dikkatlerden kaçmayan Kenan Doğulu, daha sonra Pandemi döneminde olağanüstü bir çaba sarf eden tüm doktorlar ve sağlık çalışanlarına teşekkür ederek ''Doktor'' şarkısını sağlık emekçilerine armağan etti.

Kenan Doğulu sahnesinden yeni bir isim “Duygu Soylu”

Kenan Doğulu’nun yapımcılığını üstlendiği, güçlü sesi ve kendine özgü yorumuyla müzik dünyasının en kuvvetli isimlerinden biri olmaya aday olan Duygu Soylu, Kara Elmas ismini verdiği ilk albümüyle 24 Temmuz’da tüm dijital platformlarda yerini almaya hazırlanıyor. Kenan Doğulu sahnesinde vokalist olarak pek cok konserde yer alan Soylu, “Oldu Olacak” adlı çıkış şarkısını seslendirerek dinleyicilere sürpriz yaptı.

Başarılı sanatçıyı dinlemeye gelenler arasında Ahmet San, Ayşe Özyılmazel, Neslihan Yeldan, Melis Sezen, Buray, İbrahim Kendirci ve Selin Şekerci gibi isimlerde yer aldı.

“Vay Be”, “Aşk İle Yap” ve “Tencere Kapak” gibi hit şarkılarını sevenleriyle beraber seslendirdi. Kenan Doğulu’ya sahnede tuşlu çalgılarda Ozan Doğulu ve Mustafa Haybat, davulda Nedim Ruacan, perküsyonda Abbas Karacan, bas gitarda Orhan Deniz, elektro gitarda Gökay Semercioğlu, vokallerde Duygu Soylu ile Sinem Yalçınkaya, trompette Tolga Bilgin, trombonda Ziya Arman ve saksafonda Serkan Altınok eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.