Kent Konseyi, Şiddetle Mücadele Çalıştayı düzenledi

Kent Konseyi, Şiddetle Mücadele Çalıştayı düzenledi

İzmir Kent Konseyi, İzmir Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı hazırlıklarına katkı sağlamak amacıyla STK çalıştayı gerçekleştirdi.

İzmir Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı hazırlıklarına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen çalıştayda Kent Konseyi Başkanı Nazik Işık, açılış konuşmasında şiddete özgü bir ulusal örgütlenmeye ihtiyaç olduğunu belirterek “Çalıştayın varlık nedeni son yıllarda giderek artan ve engel olunamayan, kadın, çocuk ve LGBT’lerin maruz kaldığı, örgütlü olsak da önüne geçemediğimiz şiddettir" ifadelerini kullandı.

foto-1.jpg

Moderatörlüğünü Hatice Demir’in yaptığı panelle başlayan program, kamu, sivil toplum ve meslek örgütlerinden temsilcilerin yaptığı konuşmaların ardından, İzmir Kent Konseyi Kadın Meclisi ve çok sayıda kadın derneği temsilcisinin yoğun katılımlıyla gerçekleştirilen çalıştayla devam etti. Tüm gün süren programda yazar Demet Cengiz’in “Adımı Deniz Koydular” adlı kitabının tanıtım ve imza etkinliği de yapıldı.

foto-2.jpg

Başkan Nazik Işık, Bornova Belediyesi Atatürk Sivil Toplum Yerleşkesi’nde yapılan çalıştayın çıktıları ile nihai bir rapor oluşturacaklarını açıkladı.

foto3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum