Kılıçdaroğlu Başkan Sengel'e sahip çıktı

Kılıçdaroğlu Başkan Sengel'e sahip çıktı

Başkan Sengel hakkındaki akraba iddialarına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt

Ali İhsan ÇİFTÇİ - Son günlerde CHP'li belediyelerdeki akraba atamaları krizi gündemi meşgul ederken, bazı belediye başkanları da asılsız iddialardan nasibini alıyor. Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in bir akrabasını belediyeye atadığı iddiaları dün bazı medya organlarında yer almıştı. Başkan Sengel yaptığı bir açıklamayla yakınının uzun zamandır belediyede çalıştığını, kendisinden çok önce Selçuk Belediyesi'nin bir personeli olduğunu belirterek bu iddiaların asılsız olduğunu ortaya çıkarmıştı.

Bugün ise CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başkan Sengel'e sahip çıkarak, yaptığı bir ziyarette basın mensuplarının sorularını yanıtlarken Başkan Sengel hakkındaki asılsız iddialara yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasında Filiz Ceritoğlu Sengel'e yer vererek şu sözleri kullandı:

"Bazı belediyeler ile ilgili verilen bilgiler doğru değil. Örneğin Selçuk Belediyesi'nde... Selçuk Belediye Başkanımız'ın yakını, kendisi belediye başkanı seçilmeden çok önce zaten orada çalışıyordu. Yani şimdi orada çalışan insanı, yakını belediye başkanı seçildi diye "Seni atalım" demek olmaz. Bu doğru olmaz. Dolayısıyla kural var. Biz hepsine dikkat ediyoruz. Hepsini o çerçevede değerlendiriyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.