Kılıçdaroğlu: Siyasi Sapık Yeminini Tutmayandır

Kılıçdaroğlu: Siyasi Sapık Yeminini Tutmayandır

Sema Ramazanoğlu'na dair yaptığı açıklama üzerinden kendisini sert bir şekilde eleştiren Cumhurbaşkanı'na Kılıçdaroğlu'ndan çok daha sert cevap geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik yaptığı açıklamaya yönelik gelen tepkilere dair çok sert bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren Kılıçdaroğlu, her şeye maydanoz olduğunu söylediği Erdoğan'a 'kardeşim iki dakika sus' dedi.

Siyasetin doğasında eleştiri olduğunu belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin konuşunca, eleştirildiğini, eleştirilere cevap verdiğini ancak anlamadıkları konunun Cumhurbaşkanı'nın bütün tartışmaların odağı haline geldiğini söyleyerek; "Her şeye maydonoz oluyor. Kardeşim iki dakika sus." dedi.

Cumhurbaşkanı'nın görevinin toplumda huzuru sağlamak ve sağduyu içeren mesajlar vermek olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, kendisinin Başbakan'a cevap vereceğini ama Cumhurbaşkanı'nın bana cevap verin dediğini söyledi. Erdoğan'a 'sen kimsin' diyen CHP lideri Erdoğan'a cevap vermeyeceğini söyledi.

medyaege-siyasi-sapik

Cumhuriyet Halk Partisi ve kendisinin muhatabının Recep Tayyip Erdoğan olmadığını söyleyen Genel Başkan, Erdoğan'ın Dolmabahçe Sarayı'nda oturup Kadıköy'den gelen vapurdaki kadınlara kızlara bakıyorum açıklamasını hatırlatarak, bunu demenin sapıklık olup olmadığı sorusunu yöneltti. Yönettiği soruyu 'cinsel sapıklıktır' ifadesiyle kendisi yanıtlayan Kemal Kılıçdaroğlu, bunu söyleyenin, itiraf yapanın Cumhurbaşkanı olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı'nın görevinin Dolmabahçe Sarayı'nda oturup kadınlara kızlara bakmak olmadığını ifade eden CHP Genel Başkanı, Erdoğan'ın kendisi için kullandığı 'siyasi sapık' kelimelerini kullanarak bir örnek vereceğini söyledi. Cumhurbaşkanı'nın tarafsız olacağına dair yemin ettiğini hatırlatan CHP lideri, siyasi sapıklığın, parlamentoda yemin ettikten sonra yeminin tutmamak olduğunu söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.