Kılıçdaroğlu: Uyuşturucu baronları at koşturuyor

Kılıçdaroğlu: Uyuşturucu baronları at koşturuyor

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "İstanbul, şu anda uyuşturucu baronlarının at koşturduğu bir yer.Hapse girmiş uyuşturucu baronlarını bile çıkardılar hapisten" dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'da düzenlenen Millet Buluşması'na katıldı.

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

65700.jpg

"Öyle bir illet ile karşı karşıyayız ki bu illetle mücadele etmek zorundayız. Eğer bir evde bir uyuşturucu bağımlısı varsa annesi, babası, çocuğunun uyuşturucu kullanmasını başkasının bilmesini istemiyor. Yıllardır ben bunu araştırıyorum, üniversitelerde hocalar araştırıyor. Bu illet bulaştığı andan itibaren evde huzur kalmaz. O nedenle benim bu millete bir sözüm var. Her evde huzurun olmasını istiyorum, her evde bereketin olmasını istiyorum. Bu illet ile mücadele etmek gerekiyor. Türkiye, özellikle son 10 yılda, altını çiziyorum, özellikle son 10 yılda bütün uyuşturucuların neredeyse merkezi haline geldi. Ta Güney Amerika’dan, önce Afrika’ya, sonra Türkiye’ye getiriliyor. Asya’dan, Afganistan’dan, bütün o sınırlar aşılarak yine Türkiye’ye getiriliyor. Önce fakir ailelerin çocukları uyuşturucuya alıştırılıyor. Bir arkadaşımızın dediği gibi, bedava veriyorlar. Arkasından bunlar torbacı haline getiriliyor. Ben, o fakir ailelerin sorununu çözmek zorundayım. Bu benim için bir namus borcudur."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.