Kılıçdaroğlu vasiyetini açıkladı: 418 milyar doları bunlardan alın

Kılıçdaroğlu vasiyetini açıkladı: 418 milyar doları bunlardan alın

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, konuk olduğu programa reklam veren SADAT ve benzeri yapılara sert tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında yayın sırasında reklam veren SADAT'a, "Be gafiller, be şerefsizler, be akılsızlar, be müptezeller, be çakallar siz mi beni korkutacaksınız. Sizin önünüzde diz çöküp yaşamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim" diye çıkıştı.

Kılıçdaroğlu, "kod isimleri 5'li çete" dediği çetelerin hazineden 418 milyar dolar çaldıklarını belirterek, "Eğer bana birşey olursa halkıma vasiyetimdir, 418 milyar doları tahsil edeceksiniz" dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Meclis Grup Toplantısı’ndaki konuşmasında, kendisine yönelik tehditleri ve çetelerin ülkedeki faaliyetlerine yönelik sert ifadeler kullandı.

53105.jpg

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satır başları şöyle:

418 MİLYAR DOLAR ÇALDILAR, TAHSİL EDECEĞİZ

Biliyorsunuz bir TV programına katıldım. Uğur Dündar davet etti. Sonra olanlar hepinizin malumu. Silahlı insanların olduğu reklamla güya beni tehdit ediyorlar, o resimdeki mesaj net. Sizin için geleceğiz diyorlar. Beyefendiler benim için gelecekmiş! Vatandaşımızın ne olup bittiğini anlaması lazım.

Bu paramiliter artıklar, daha büyük bir resmin sadece bir parçası. Her şeyin temelinde aslında tek bir şey var. O da para! Çok büyük bir para. Doymayacakları kadar çok para. Halkımızdan çalınan bir para. Bu parayı çalan beşli çeteler var. Beşli çete dediğime bakmayın, bunların kod ismi 'beşli', Aslında sayıları binlerce. Kuruşu kuruşuna uzman arkadaşlarıma hesaplattım. Bu saray iktidarı sırasında hazineden bunlar ne kadar para çaldılar? 418 milyar dolar! Bu iktidar döneminde mafya artıklarının çaldığı, 418 milyar dolar... Sonra çıktım çok açık ve net şekilde söyledim. Tahsil edeceğim rakam budur, defterinize yazdım. Sizden 418 milyar doları tahsil edeceğiz ve alacağız.

MUHALEFETTEN GÖRÜNÜP BUNLARIN DEĞİRMENİNE SU TAŞIYANLAR

Önce benimle konuşup anlaşmak istediler, kapıyı yüzlerine kapattım. Bir sonraki aşamaya geçtiler. Bu işin içinde bazı medya organlarını da soktular. Bunların hapislerden çıkan mafya artıkları var. Satın alınan araştırmacıları, medya ünlüleri, gazetecileri var. Sureti muhalefetten görünüp bunların değirmenine su taşıyan insanlar da var. Tüm bunları yöneten merkezleri var. Anlamadıkları bir şey var: Bay Kemal yolundan asla ve asla dönmez!

AYAKTA ÖLMEYİ TERCİH EDERİM

Her türlü operasyona başvurdular. Ama bilmedikleri, anlamadıkları birşey var. Bay Kemal asla ve asla yolundan dönmez. Kararımdan dönmedim ve artık son aşamaya geldik: Silah ve suikast tehditleri... Akıllarınca son uyarılarını yapıyorlar. Yeni birşey değil, uzun zamandır bu tehditler var. Şimdi bu kürsüden bu çetelere, bu mafyaya, bu paramiliter yapılara seslenmek istiyorum: Be gafiller, be şerefsizler, be akılsızlar, be müptezeller, be çakallar siz mi beni korkutacaksınız! Sizin önünüzde diz çöküp yaşamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim!

VASİYETİMDİR, BANA BİRŞEY OLURSA

Açıkça söyleyeyim, Allah nasip eder de yaşarsak hayatınız boyunca görüp göreceğiniz en büyük kabus olmaya devam edeceğim... Şunu da söyleyeyim: Eğer bana bir şey olursa halkıma emanetimdir; o 418 milyar doları siz tahsil edeceksiniz. bu para gençlerimizin geleceğidir, o para ülkenin doğmamış bebeklerinin parasıdır. Alacaksınız o parayı, her kuruşunu tahsil edeceksiniz. 85 milyona tahsil edeceksiniz o parayı. Benim size vasiyetimdir: 418 milyar doları bunlardan alacaksınız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.