Kılıçdaroğlu'na İzmir'den tam destek

Kılıçdaroğlu'na İzmir'den tam destek

Altılı Masa'nın 4 saatten fazla süren toplantısının ardından 13. Cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun ismi açıklandı. İzmir milletvekilleri ve belediye başkanları sosyal medya hesaplarından Kılıçdaroğlu'na tebrik ve destek mesajları paylaştı.

Altılı Masa'nın Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğinde Saadet Partisi Genel Merkezi'ndeki son toplantısı 4 saatten fazla sürdü. Toplantı sonrası basının ve vatandaşların karşısına hep birlikte geçen 6 lider adına açıklamayı Karamollaoğlu yaptı. Karamollaoğlu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı olarak ilan etmesinin ardından Kılıçdaroğlu kürsüye gelerek vatandaşlara seslendi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarıyla birlikte CHP'li İzmir milletvekilleri ve belediye başkanları da Kılıçdaroğlu'na destek ve tebrik mesajları yayınlamaya başladı. O mesajlardan bazıları şöyle:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer: Birleşe birleşe kazanacağız. 100. yılında Cumhuriyetimizi Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde demokrasi ile taçlandıracağız.

3-001.jpg

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda: Geldi gelmekte olan...

2-004.jpg

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur: Ülkemizin bütün renklerini; yarının Türkiye'sini 'Demokrasi ve Adalet' temelleri üzerine inşa edecek isim, Türkiye'nn birleştirici gücü 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu

4.jpg

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel: 13. Cumhurbaşkanımızı büyük bir coşku ve umutla bekliyoruz.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin: Uzlaşma kültürüyle umudumuzu büyütüyor, baharımızı yaza çevirmeye hazırlanıyoruz. Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırmak için geniş bir uzlaşma zemini yaratan gönlümüzün adayı Genel Başkanımız Sn.Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13.Cumhurbaşkanı yapacak, birlikte kazanacağız.

ekran-alintisi.jpg

Karaburun Belediye Başkanı Av. İlkay Girgin Erdoğan:

Pencerenin önü gelece, ardı umut...

Pencereyi aç, sesin sarsın dünyayı.

Hedefimiz kaybedeni olmayan bir zafer.

Türkiye kazanacak!

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz: 13. Cumhurbaşkanı olarak herkes için hak, hukuk ve adaleti sağlayacak olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı tüm Türkiye'ye hayırlı olsun.

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan: Güzel günler göreceğiz çocuklar, Güneşli günler göreceğiz. Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar Işıklı maviliklere süreceğiz… Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan: "Ahlakın ve Adaletin İktidarını hep birlikte kuracağız." Millet İttifakı Ortak Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Genel Başkanımız KemalKılıçdaroğlu. Ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olsun.

CHP İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan: Ahlak ve adaletin iktidarı için başlıyoruz!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel: Millet’in adayı: Kılıçdaroğlu Namuslu, dürüst, devlet ve bürokrasi deneyimli, olgun, sevecen, insan ayırmayan, iyi bir eş, sakin bir güç… Türkiye Cumhuriyeti’nin güvencesi Kemal Kılıçdaroğlu… Allah’ın İzni, Milletin oylarıyla sizi Cumhurbaşkanı seçeceğiz.

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç: “Seçimin ertesi gününde onların telefonu acı acı çalacak. Açtıkları telefonun ucunda bir ses duyacaklar. Ben Kemal geliyorum…” 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu. Birleşe birleşe kazanacağız.

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purcu: 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu.

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat: Cumhuriyetin ikinci yüzyılını demokrasi ile taçlandıracağız. Yolun yolumuzdur, seninleyiz Sayın Genel Başkanım!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.