Kılıçdaroğlu'na Karşıyaka'da protesto şoku

Kılıçdaroğlu'na Karşıyaka'da protesto şoku

"Stadımızı istiyoruz!"

İzmir'de bir süredir devam eden stat tartışmaları kenti ziyaret eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun programına taşındı. Önceki gün yazdıkları mektupla Kılıçdaroğlu'na seslenen Karşıyakalılar bu sefer program öncesinde pankart açmak istedi, polis eyleme engel olmak isteyince gerginlik yaşandı.

İzmir'de bir süredir devam eden stat tartışmaları kenti ziyaret eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun programına taşındı. Önceki gün yazdıkları mektupla Kılıçdaroğlu'na seslenen Karşıyakalılar bu sefer program öncesinde pankart açmak istedi, polis eyleme engel olmak isteyince de gerginlik yaşandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'deki açlıış programında üçüncü durak olan Karşıyaka'da gerginlik yaşandı. Karşıyaka Yalı'da yapılması planlanan ve mahkeme tarafından iptal edilen stat projesi nedeniyle tepkisi gün geçtikçe artan taraftarlar bu sefer de açılış programına katılarak seslerini duyurmaya çalıştı.

Ellerinde taşıdıkları "Karşıyaka stadını istiyor" pankartları ve çeşitli dövizlerle protesto gösterisi düzenlemek isteyen Karşıyakalı taraftarlar İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik tepkilerini programın yapılacağı tesislerin önüne kadar taşıdı. Eylem hazırlığında olan taraftar grubu ile polis karşı karşıya gelirken, kalabalığın Kılıçdaroğlu'nun programının yapılacağı tesislere pankart asmasına izin çıkmayınca emniyet güçleri ile kısa süreli gerginlik yaşandı. Tarftarların sloganlar ile protesto ettiği olay açılışın başlayacağı dakikalara kadar sürdü.

Kaynak: Ege Postası

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.