Kılıçdaroğlu'ndan başkan adayları hakkında çok önemli mesaj

Kılıçdaroğlu'ndan başkan adayları hakkında çok önemli mesaj

Çanakkale'de bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Biga Belediyesi Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

Yerel seçimlerle ilgili konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu "Belediye başkanlarından iki şey isterim; Hiçbir ayrım yapmadan herkese hizmet götüreceksiniz. İki; harcadığın her kuruşun hesabını millete vereceksin" dedi.

Çanakkale'de bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Biga Belediyesi Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Önümüzde yerel seçimler var. Hep beraber çalışacağız. Şimdi gittiler ekonomide kriz çıkınca dış güçler yaptı dediler. Memleketi sen mi dış güçler mi yönetiyor. Çekil o zaman dış güçlerle biz hesaplaşırız. Sonra diyeceksin ki biz Amerikan şirketi Mckinsey ile anlaşma yaptık... McKinsey 16 bakanlığı denetleyecekmiş. O bilgileri Amerikalılara, dış güçlere vereceğiz. Dışarıda başka içeride başka konuşuyor. 

"BİZİ BU PAHALILIKTAN KURTAR"

Her şeye zam geldi. Samandan, tütüne, mercimeğe kadar. Zam gelmeyen çiftçinin ürettiği ürün, memur, emekli ve işçinin maaşı. Onlar şimdi faturayı ödemekle meşguller. Bugün Çanakkale'de bir kadın beni yoldan çevirdi. Bana dedi ki, "Bizi bu pahalılıktan kurtar".

"BAŞKANLARDAN İKİ ŞEY İSTERİM"

Ben belediye başkanlarından iki şey isterim; Hiçbir ayrım yapmadan herkese hizmet götüreceksiniz. Bizde vatandaşı ötekileştirmek yoktur. İki; Harcadığın her kuruşun hesabını millete vereceksin. 

Biga'da herkes huzur içinde yaşamalıdır. Bunun yolunu açacak da belediyebaşkanlarımız. Bizim belediyecilik anlayışımız diğerlerine benzemez. Biz namuslu siyasetin olması gerektiğini her ortamda savunuruz. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.