Kılıçdaroğlu’ndan demokrasi vurgusu: ‘Yapılacak son bir şey kaldı’

Kılıçdaroğlu’ndan demokrasi vurgusu: ‘Yapılacak son bir şey kaldı’

Türk Demokrasi Vakfı’nın düzenlediği Demokrasi Şurası'nda konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Şimdi yapmamız gereken son bir şey kaldı o da helalleşmek" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Demokrasi Vakfı’nın Düzenlediği “Demokrasi Şurası” toplantısına katıldı. CHP lideri, burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

"YAPMAMIZ GEREKEN SON BİR ŞEY KALDI"

Konuşmasında 'demokrasi' ve 'helalleşme' vurgusu yapan Kılıçdaroğlu, "Demokrasi hep hor görüldü. Demokrasi o zaman postalların altında, bugün kirli sermayenin altında eziliyor. Biz demokratlar hiç bitmedik, hiç azalmadık. Şimdi yapmamız gereken son bir şey kaldı o da helalleşmek. Artık bu ülkenin bedel ödemesini bitirmek ve bu kavgayı biz bitireceğiz. Darbeciye darbeci diyeceğiz. Kötü olana da kötü diyeceğiz" ifadelerini kullandı.

'İMAMOĞLU' AÇIKLAMASI

ynwtmpccf0qmrqdfhd-zwg.webp

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezası ve siyasi yasak kararına ilişkin de konuşan CHP lideri, şu sözleri kullandı:

"Milletvekilimiz Enis Berberoğlu uzun süre hapislerde kaldı. Eren Erdem, Mustafa Balbay, Mehmet Haberal, Canan Kaftancıoğlu... İBB Başkanımız haksız şekilde yargılanıyor. Siyaseten nasıl devre dışı bırakırız arayışı içindeler."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.