Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a montajlı video tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a montajlı video tepkisi

Montajlanmış videoyu gerçek gibi anlatan Erdoğan’a tepki gösteren Kılıçdaroğlu, gençlere seslenerek, “Utanmadan montajlı içeriklerle sizlere kara propaganda yapan biri var. Eşik işte buradadır” dedi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisinin montajlı videosunu yayınlamasına tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, mitinglerinde Kılıçdaroğlu’nun PKK yöneticisi Duran Kalkan ile montajlı videolarını yayınlamıştı.

Erdoğan, dün akşam gençlerle buluşmasında da bu videoya atıf yaparak, “Kılıçdaroğlu arkasına terör örgütünün başındaki adamı alıyor, ‘haydi’ diyor. O da ‘haydi’ diyor. Bununkini nereye koyacaksın, bizimkini nereye koyacaksın?” demişti.

Kılıçdaroğlu’nun montajlanmış videosu ile orijinal videonun olduğu bir tweeti alıntılayan Kılıçdaroğlu, gençlere seslendi.

Kılıçdaroğlu, şöyle dedi:

“Gençlere sesleniyorum. Utanmadan montajlı içeriklerle sizlere kara propaganda yapan biri var. Eşik işte buradadır. Halep oradaysa, arşın buradadır.” (Kısa Dalga)

ekran-alintisi-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.