Kılıçdaroğlu'ndan Menemen ve Serdar Aksoy mesajı

Kılıçdaroğlu'ndan Menemen ve Serdar Aksoy mesajı

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Aksoy için videolu bir mesaj da yayınlayarak, "İzmir'i seviyorum, Menemen'i seviyorum, Menemenlileri seviyorum; Serdar Aksoy başkanı sizlere emanet ediyorum" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisinden Menemen Belediye Başkan Adaylığı için onay alan Serdar Aksoy, Genel Merkez’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Aksoy’u makamında kabul eden Kılıçdaroğlu, Menemen’de CHP bayrağını daha yükseklere taşıma talimatı verdi. Edinilen bilgiye göre görüşmede Kılıçdaroğlu, “AKP iktidarı ile her alanda mücadele ediyor ve geriletmeye çalışıyoruz. Sizlerin yerelde elde edeceğiniz başarı, bu mücadelede bizlerin de elini en fazla güçlendiren unsur olacaktır. Menemen, Cumhuriyet Halk Partisi açısından çok önemli bir yere sahiptir. Orası Devrim Şehidimiz Kubilay’dan bize emanettir. Bütün desteğimizle arkanızdayız, CHP bayrağını daha yükseklere taşıyın” dedi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN VİDEOLU MESAJ

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Aksoy'la birlikte Menemenlilere videolu mesajla seslendi. Kılıçdaroğlu, o vedio kaydında; "İzmir'i seviyorum, Menemen'i seviyorum, Menemenlileri seviyorum, Serdar Başkanı sizlere emanet ediyorum" dedi. 

TAHİR BAŞKAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Görüşmenin ardından basın mensuplarına görüşmenin içeriği ile ilgili kısa bir açılama yapan CHP Menemen Belediye Başkan Adayı Serdar Aksoy, “Biz de Sayın Genel Başkanımıza partimizin bayrağını Türkiye’nin belki de en sembol ilçelerinden biri olan Menemen’de daha yükseklere taşıma sözü verdik. Tabi burada 20 yıldır Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını büyük bir gururla dalgalandıran mevcut Belediye Başkanımız Tahir Şahin’e teşekkür ediyoruz. Partimizin Menemen’deki varlığında ve başarılarında emeği büyüktür. Bizler bugünden itibaren tüm partililerimizle birlikte siyasi mücadeleyi AKP’ye yani dışarıya karşı vereceğiz. Genel Başkanımıza da ben bu sözü verdim. Gün, birliktelik günüdür, Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş milyonların umuduna karşılık olma günüdür” diye konuştu.

GENÇ BİR EKİP YENİ BİR VİZYONLA

Başkan Adayı Serdar Aksoy, genç bir ekip, yeni bir ruh ve farklı bir vizyonla Menemen’de Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını daha yükseklerde dalgalandırmaya devam edeceklerinin sözünü verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.