Kılıçdaroğlu'nun yeni başdanışmanı belli oldu

Kılıçdaroğlu'nun yeni başdanışmanı belli oldu

14 Mayıs seçimlerinde Diyarbakır'dan 4'üncü sıra milletvekili adayı olan Cevdet Nasıranlı, Kemal Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı olarak atandı.

Daha önce CHP Doğu masası koordinasyonunda görev alan Diyarbakır Milletvekili adaylarından avukat Cevdet Nasıranlı, yeni bir göreve atandı.

Amidahaber'in haberine göre, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu imzasıyla Cevdet Nasıranlı'ya gönderilen görevlendirme yazısı şöyle:“Cumhuriyet Halk Partisi nezdinde ‘Siyasi işler ve seçim propagandası’ konusunda çalışmalar yapmak üzere ‘Genel Başkan Başdanışmanı’ olarak görevlendirilmeniz uygun görülmüştür.”

65219.jpg

Cevdet Nasıranlı, 2019’daki yerel seçimlerde, AK Parti’den Diyarbakır Kayapınar İlçe Belediye Başkanı adayı olmuştu. 2022 yılından AK Parti’den CHP’ye geçen Nasıranlı, 14 Mayıs seçimlerinde CHP'de 4’üncü sıradan milletvekili adayı gösterilmişti.

AK Parti'de uzun yıllar siyaset yapan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Kayapınar Belediye Başkan Adayı olan Avukat Cevdet Nasıranlı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun rozet taktığı törenle Ocak 2022 CHP saflarına geçti.AK Parti'den CHP’ye geçen Cevdet Nasıranlı’nın, ölüm tehditleri aldığı gerekçesiyle 2017’den bu yana uygulanan koruma kararı kaldırılmıştı. Nasıranlı, "Korku hamlelerinin nedenini çok iyi biliyoruz" demişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.