Kınık Belediyesi'nden ücretsiz ağız taraması

Kınık Belediyesi'nden ücretsiz ağız taraması

Kınık Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Gezici Tedavi Aracı Konak Meydanı'nda, 5-8 Ekim tarihlerinde ağız taraması gerçekleştirdi.

Egeli Diş Hekimleri’nin Konak Meydanı’nda, 5-8 Ekim tarihlerinde ücretsiz ağız taraması gerçekleştirdiği alana, Kınık Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Gezici Tedavi Aracı ile Belediye Diş Hekimi İsmail Manavoğlu da katılım sağladı.

Ağız Kanserleri Kongresi kapsamında ayrıca Konak Atatürk Meydanı'nda 3 gün boyunca ücretsiz ağız taraması yapıldı.

1.jpeg

EGE ÜNİVERSİTESİ “2. ULUSLARARASI AĞIZ KANSERLERİ KONGRESİ”NE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Ege Üniversitesi (EÜ) ev sahipliğinde, EÜ Diş Hekimliği Fakültesi ile Oral Diagnoz ve Maksillofasiyal Radyoloji Derneği iş birliğinde “2. Uluslararası Ağız Kanserleri Kongresi” düzenlendi. Kongre, Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde 5-8 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Onursal Başkanlığını Prof. Dr. Ömer Günhan’ın yaptığı kongrenin, eş başkanlığı ise Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazan Ersin ve Oral Diagnoz ve Maksillofasiyal Radyoloji Derneği Başkanı ve Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kaan Orhan üstlendi.

Uluslararası diş hekimlerini bir araya getiren kongrenin kapsamında; Patoloji, KBB, Maksillofasiyal Cerrahi, Onkoloji gibi disiplinlerin oral kanserlere yaklaşımları ve kanserlerin Türkiye’deki etiyolojisi, tanı, tedavisi üstüne bilimsel oturumlar düzenlendi.

3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.